• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Nisu poznati po driftu kao Switch a ni konzole nisu skuplje od Switch 2 tako da duplo neistinita tvrdnja.

Imas garanciju ili popravi sam za par eura ako bas dodje do driftanja, ja sam zbog drifta dobio nov pro kontroler. Uostalom cemu toliko zaljenje kad je taj problem prisutan i kod drugih skupljih konzola.
Nije baš par evra, 20e fixno je za ps5

uJ6cA9d.png

... ako još neko od sw2 vlasnika ima hdr capable tv :)

Navikneš se. I ja sam mislio da je Steam Deck kada mi je stigao ogroman a sad mi i tu ekran deluje mali i ne bih se bunio da je još veći.

Konacno.

Uh ekran je jos gori nego sto sam mislio, ghosting bas los, nadam se da ovo mogu da ispeglaju preko nekog firmware update-a...

Plus baterija od 150 min max je bas lose :/

Last edited:
Za NS2 90% ljudi nece ni provaliti da se radi o ipsu, ja ih upravo poredim i moras bas da se zagledas da uocis zericu zivlje boje na Oledu. Bukvalno treba da si ozbiljan pican da bi se zalio na ovakav displej.

Konzoletina je top eto samo da je mrvicu manja ja tu nista ne bih zamerio, ozbiljno se Nintendo potrodio.

Da i baterija je ipak minus 😐

Veruj mi toliko je minimalna razlika da se jedva primeti cak bih zbog 120hz prednost dao ovom displeju. Sto se tice vida na tri godine radim lekarski zbog posla i tu nema problema.

GtG odziv i pokretna rezolucija / clarity su očajni na ovom ekranu u to nema nikakve sumnje.
Legenda kaže da izvjesna osoba uključuje 30>60fps interpolaciju na VA panelu i ne primjećuje nikakve artifakte ili 300+ms lag.

Buraz kakve veze ti ima 120hz kada su igre 60fps ? Oled pomaze konstantno u svim igrama. A da ne spominjemo ovaj ghosting/smearing. Kontam da se to moze malo ispeglati FW update-om posto izgleda big N nije ukljucio ili barem nisu dobro namestili overdrive na ovom novom ekranu, ne bi smeo da ima tako los motion moderan IPS.

Ne primecujem nista od toga ali mogu da se slozim da su 120hz nepotrebni ali aj da sacekamo Metroid plus mozda bude jos 120hz ekskluziva. Previse se opterecujete glupostima evo upalio Zeldu u 60hz igra razbija kakav ghosting/smearing kakvi bakraci.

Back
Top Bottom