• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

3DS Nintendo 3DS

Večeras se zvanično 'zatvara' eShop na Wii U i 3DSu, kraj jedne ere. Lično sam vezan za eShop jer sam preko njega skidao bezbrojne demoe (bio srednja škola kada se tek pojavio pa se nije baš imalo para za pune verzija igara :D ), posebno sam zahvalan jer sam preko eShopa/3DSa krenuo da igram indie igre koje bih uvek našao random gledajući šta je aktualno na eShopu. Nije bio najbrža digitalna prodavnica, niti najbolja, ali svakako obeležila jedan period, rip. Faliće mi ova ikonica.

eshop.png

Šteta. Da li ima neke razlike između kupljene verzije igre, recimo, Pokemon Crystal VC, i narodne verzije na 3DS?

Šteta. Da li ima neke razlike između kupljene verzije igre, recimo, Pokemon Crystal VC, i narodne verzije na 3DS?
Nisam previše istraživao, ali sve narodne verzije igri koje sam ja igrao na 3DSu su mi bilo 100% identične originalnim (a poslednjih godina sam takve najviše i igrao). Tako da, kao i uvek, ostaje večna zahvalnost mod/hacking zajedinici na tome i što maltene mi kao korisnici idalje možemo sve da igramo normalno...ako tražimo na pravom mestu

Secam se da sam naleteo na ovu igru kada sam pravio jednu od mojih listi :D Sada me ovaj video podsetio da bi def mogao u neki backlog da je dodam, bas zanimljiv naslov.

Nikad se ne zna mozda neki time stop/extender naprave jednog dana pa stignem sve :D

• Thinksmart
Reactions: Ace
RIP 3DS

Ako je dupli post brisite(okacio sam i u WiiU temi) . Ali video se odnosi na 3DS kao i na WiiU. Pa reko da ima na oba mesta ako nekom zatreba.

Back
Top Bottom