• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE Switch PC Ninja Gaiden (najbolja character action game) Franšiza (1988 - )

Igrao sam samo onaj prvi deo na OG XBOX i proplakao sam. Kapiram da sam zaradio par sedih dok sam prelazio igru, ali vredelo je. Meni se dopalo kako igra izgleda, kao i gameplay. Josh uvek se setjam nekih boss-eva i bes koji su izazivali u meni.
No, moram retji da je "character action" najgore ime nekog zhanra video igara. Chuo sam za to pre nekoliko godina i nadao sam se da netje zazhiveti, ali eto... zhivim u sranje svetu gde je "character action" prihvatjeno.

Dmc3 i bajoneta dvojka izuvaju gajdena samo tako ali ajde neka bude da je najbolja igra tog tipa....
Mgrising mozda najbolji bosovi u igrama tog tipa i najteži(poslednji pogotovo)
Ninja gaiden je mozda najteža igra tog tipa (pogotovo kec na og xboxu) ali svakako drago mi je da ce izaći 4deo iako sam posle dela izgubio interesovanje za serijal...

Ako budem našao video, baš ću baciti ovde, neki lik sa YT-a analizirao NG kec i koliko je ustvari ta igra uticala na neke najpopularnije franšize danas, računajući souls igre.

Ako budem našao video, baš ću baciti ovde, neki lik sa YT-a analizirao NG kec i koliko je ustvari ta igra uticala na neke najpopularnije franšize danas, računajući souls igre.
Otogi je uticao na souls igre ,bar po meni nekako najviše pogotovo kec.

Otogi je uticao na souls igre ,bar po meni nekako najviše pogotovo kec.

Ma naravno Otogi, to je svakako From igra, ali sa drugim forama i bossovima, souls baš kanališe NG po nekim sistemima

3D Ninja Gaidene nikad nisam gotivio ne znam zašto , nekako su mi uvek lame bili. Bilo koju verziju da probam, mislim da sam uspeo da završim neki na og Xboxu al da me ubijete ne znam koji vrv keca.

Al zato NES Ninja Gaidene derem. Prva dva znam skoro napamet. Sa trećim delom sam slab samo, jednom sam završio jap verziju jer ima beskonačno continues. Teški su u pm i baziraju se dosta na memorisanju nivoa i gde su neprijatelji i kako se spawnuju. Al ne znam imaju neku čar barem meni i muzika kida ofc.

3D Ninja Gaidene nikad nisam gotivio ne znam zašto , nekako su mi uvek lame bili. Bilo koju verziju da probam, mislim da sam uspeo da završim neki na og Xboxu al da me ubijete ne znam koji vrv keca.

Al zato NES Ninja Gaidene derem. Prva dva znam skoro napamet. Sa trećim delom sam slab samo, jednom sam završio jap verziju jer ima beskonačno continues. Teški su u pm i baziraju se dosta na memorisanju nivoa i gde su neprijatelji i kako se spawnuju. Al ne znam imaju neku čar barem meni i muzika kida ofc.
Imao sam jedan kertridz za segu sa buvljaka ali,ne znam koji je deo ali se secam da pocinje na krovu zgrada i pri kraju nivoa se spusta dole i u nekom magacinu se bijes sa nekim grmaljem.
Posle sam izvalio da je poenta borbe sa leve na desnu stranu nakaciti se na zid i onda kada krene na tebe u stilu ragbiste samo se skoci sa ledja i udari par puta,tako da i ispadne prelak prvi bos u igri na nesu a drugi nivo secam se da je neki voz bio i tu su me napadale neke vrane i dzejson iz petka 13og :) posle se ni nesecam dal je sneg ili lavina znam da sam u toj igri nabildovao palceve dok je nisam presao :) Mora da sam sto puta ponovio nivo sa vodopadima i vetrom,igrao sam na famikonu neke 96 ili 97 (sega sa pijace) a mladji brat gledao i navijao :)

Imao sam jedan kertridz za segu sa buvljaka ali,ne znam koji je deo ali se secam da pocinje na krovu zgrada i pri kraju nivoa se spusta dole i u nekom magacinu se bijes sa nekim grmaljem.
Posle sam izvalio da je poenta borbe sa leve na desnu stranu nakaciti se na zid i onda kada krene na tebe u stilu ragbiste samo se skoci sa ledja i udari par puta,tako da i ispadne prelak prvi bos u igri na nesu a drugi nivo secam se da je neki voz bio i tu su me napadale neke vrane i dzejson iz petka 13og :) posle se ni nesecam dal je sneg ili lavina znam da sam u toj igri nabildovao palceve dok je nisam presao :) Mora da sam sto puta ponovio nivo sa vodopadima i vetrom,igrao sam na famikonu neke 96 ili 97 (sega sa pijace) a mladji brat gledao i navijao :)

Jea to je Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos :) klasik. Iz nekog razloga na "žutaćima" je uvek bio samo drugi deo, tako sam ja igrao igru prvi put tj to mi je prvi Ninja Gaiden. Nivo sa vetrom je pakao bio kad sam bio klinac.

Jea to je Ninja Gaiden II: The Dark Sword of Chaos :) klasik. Iz nekog razloga na "žutaćima" je uvek bio samo drugi deo, tako sam ja igrao igru prvi put tj to mi je prvi Ninja Gaiden. Nivo sa vetrom je pakao bio kad sam bio klinac.
Bila su sva tri, mozda cak jos uvek imam na selu. Samo sto sam ja za Gaiden cuo tek na filmu i kasnije da se tako zvalo u US. Mi smo ga uvek zvali Ninja Ryukenden, jer su svi bili pod tim japanskim imenom. :D

To je taj ninja ruken 2 :)
Inace igrao sam ja i Trojku kod drugara,imao je neki 3u1 kertridz i treci deo je bio tamo u industriji pocinje trojka :)
Sada bas gledam na yt ja kec jedino nisam nikada igrao mada sam presao neku verziju keca za master sistem na emulatoru na xbox klaiku pre par godina,vidim da ima ta trilogija i za snes?

Ninja Gaiden/Ryukenden, mi je jedan od najomiljenijih serijala na NES-u.

Al sam ga inace prvi put video na arkadama.

1738022585439.webp

Zutaca, Ninja Gaiden 1 sam uzeo od nekoga i tamo sam video prvi cutscene u zivotu. :D
Malo je reci da sam kao dete bio oduseveljen.

Sad vas cujem da ste imali sva tri na zutacima, koji ste srecnici.
Ja nikad nista sem keca nisam vidjao.

Sada imam Ninja Ryukenden 1 i 2 originale na Famiju, dok su bili jos jeftini nabavio. A trojku, moju najomiljenjiju na NESu/Famiju, nemam. Skupo sad jos vise.
Trojka mi je najomiljenija. Najbolji gejmplej a grafika, pa da covek ne veruje da je ono na NES-u.

Trilogija na SNES-u je sralje. Pocev od re-aranzmana muzike pa do grafike koja nista nije poboljsana.

Back
Top Bottom