• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE PC Nier Replicant ver.1.1224744871

Je l' ovo realno?
Salu na stranu mislim da ovu Steam verziju updejtuju u onu ''become as gods'' ediciju koja je nedavno izasla za xbox game pass, navodno neke stvari su fixovane ali je i dalje potreban Far mod da bi sve bilo kako treba :D

Ono sto mozemo ocekivati je:

Borderless video setting (ne znam sta ovo znaci za wide screen, mozda resava?), FidelityFX (bolji kvalitet slike na radeon karticama), HDR, 4K UI textures

hvala gospodinu faru sto nam je ovo poodavno resio, slava mu!

Ako zelite da vam Nier replicant na launch day-u za koji dan makar ima sliku na PCu napisati tri puta amin u komentarima ispod.

Nier Replicant isn’t just an opportunity to introduce the original game to Automata players, it’s a chance for the developers to gamble on design and story decisions they’ve passed upon before. We recently got the chance to speak to producer Yosuke Saito about his return to the game, and tells us that some of the ideas for the upcoming PC game’s new content began swirling around more than ten years ago.

“There are some extra story sections that we were unable to put into the original,” Saito tells us. “There is also a heartrendingly sad but unbelievably powerful new boss lying in wait for you somewhere. Please enjoy it all.”
There’s more, too. Saito tells us you’ll find plenty of links to Nier: Automata and “something” to do with a beloved character from the original game. “There are loads of extra bits in there,” he confirms. “There’s a new story, an extra link to Automata, and something for fans of ‘Dad Nier’ too, so I think that people who played the original version ten years ago will be more than satisfied as well.”

molim lepo, sta tu ima da se patchuje. za japanske standarde sasvim solidan PC port, skoro pa radi!
Pa realno gledano, u riva tuneru se podesi framerate lock i igra radi OK.

Sta jos ima da se sredjuje a da je bas bitno?

jebote kurac, ovo za tri dana... jel ima neki dobar deal?

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Just Japan development things.
No, dobro, nije kao da bih ja mogao igrati na vishe od 60 FPS :D

Ova dva su mi vetji problem:
  • Stuttering when using a controller
  • Randomly disconnecting controller

Ima mnogo šturih informacija za koje mogu da se kažu da nisu tačne. Prvo i glavno Keiichi Okabe je najpoznatiji po Nier muzici. Nier koncerti se i dan danas održavaju u japanu, a do pre par godina i svuda po svetu.

Chaos Language nije mešavina Engleskog i Nemačkog, nego mešavina svih "popularnih" jezika zapadne kulture. Yoko Taro i Emi Evans, riba koja izvodi svu muziku u Nieru su osmislili jezik koji je navodno evoluirao u poslednjih tipa 1000god, kada je ostalo šačica ljudi na zemlji i nisu se razumeli i onda su kombinovali svoje jezike sa stranim kako bi napravili univerzalni jezik. Chaos Langauge još uvek nije skroz dekriptovan inače. Možda jedna ili dve pesme mogu da se kažu da imaju veće korene iz engleskog i nemačkog jezika, ostale se mnogo više fokusiraju na druge. Da ne pričam o tome da nisu samo tu pesme, nego ceo alphabet, bukvalno gramatika i ostala sranja, znači deep hardcore shit.

Ona najveća greška je da Keiichi Okabe ne piše reči, Emi Evans ih piše, on pravi ritam, muziku, stvara soundtrack bez reči. Emi Evans prilagođava reči i piše priče o tome šta će da peva. Riba je naučila nepostojeći jezik, izmislila intonaciju, dikciju jezika koji ne postoji da bi zvučalo toliko emotivno npr. Muzika je zasnovana na post-apokaliptičnom settingsu koji se inače nadovezuje na kraj Drakengard 2 igre, mislim da je kraj kada se pojavi zmaj iz svemira i uništi celu planetu ili tako to, tj pokuša da je uništi, to je valjda kraj E ili D možda, nisam 100% siguran ne sećam se :/. Na osnovu toga je Keiichi Okabe prilagodio svoju muziku, na osnovu pustoši i uništenja i rađanja nečega novog iz pepela bukvalno. Nema to veze sa Chaos Languageom.

Nier Automata jeste individualna igra i navodno može dobro da se doživi bez igranja Niera ili Drakengard naslova (trojka ovog serijala je nastavak najblažeg kraja iz dvojke, kao alt istorija nešto), ali da bi se dublje pričalo o naslovu, zbog čega je nešto tako ili ovako, jbg mora da se zna pozadina igara od kojih je Nier Automata nastala.

Mnogo je kompleksna priča da bi se zguzilo bukvalno ovako kao što je urađeno ovde. Fora je što je sve "polovično" rečeno ako ne i toliko, gubi se suština i prava draž naslova kada neko ovako piše o igri. Sve ofrlje.

Postoji knjiga koja objašnjava dosta stvari iz Niera koje nisu dobro prezentovane u igri ili jednostavno nije bilo načina da se opišu. Grimoire Nier ali je knjiga samo na japanskom. Ima fan project ljudi koji su prevodili delove, ali je mnogo haotično sve. Evo linka ako nekoga zanima.

Generalno post mi nema smisla, jer nije idealno vreme da se odigra Nier Automata, već Nier igra iz koje je nastala Automata. Ako neko razume Nier i celu atmosferu i sve, uskočiće u Automatu spremniji i oduševiće se mnogo više nego da po defaultu igra samo Automatu. Igra je specifična i ne može na prvu ruku da se svidi svima jbg što su pričali i ljudi sa foruma, ali ako već igraš neki "prolog" takozvani kao što je Nier, Automata ti legne savršeno i budeš toliko hajpovan za sve da je neverovatno.

A razlike između Niera i Automate postoje, tako da niko neće da ima burnout osećaj posle Niera da ne može da počne Automatu.

Just Japan development things.
No, dobro, nije kao da bih ja mogao igrati na vishe od 60 FPS :D

Ova dva su mi vetji problem:
  • Stuttering when using a controller
  • Randomly disconnecting controller
Ja se nadam da ce bar ovaj put izabiciti makar jedan patch ali bar jedan.

Back
Top Bottom