vetar
Well-known member
- Reaction score
- 2,138
U suštini gledam kako da izvučem što više mogu od slike kada je u pitanju US NTSC N64 (koristilo bi se i za SNES isto, možda i za NES) na LCD TVu (nemam mesta za CRT/PVM), a da pri tom ne bude mnogo skupo, i da ne mora ništa da se lemi ili slično.
Do sada sam našao par kombinacija, ali bi mi značilo ako ima neko da da neki savet, alternativu, bolju kombinaciju, lično iskustvo..
-RetroTINK 2X-Mini + S Video N64 Kabl
Ovo deluje kao najbolja varijanta ali bi uz razne dažbine i S Video kabl lagano prošlo cenu od 80e
videogameperfection.com
-RAD2X Cable
Seluje kao malo slabija varijanta nego prva opcija (možda grešim) pošto nema S-Video , sa shipingom izađe oko 65e, verovatno bi zakačio PDV ili šta već, tako da sve ukupno oko 80e
www.retrogamingcables.co.uk
-S-Video & AV to HDMI converter + S-Video & AV cable
Deluje kao najlošija opcija od 3 (pošto je običan konvertor+S Video) ali opet bolja nego fabrički kompozitni kabl, ispalo bi negde oko 30e + shiping
Do sada sam našao par kombinacija, ali bi mi značilo ako ima neko da da neki savet, alternativu, bolju kombinaciju, lično iskustvo..
-RetroTINK 2X-Mini + S Video N64 Kabl
Ovo deluje kao najbolja varijanta ali bi uz razne dažbine i S Video kabl lagano prošlo cenu od 80e

RetroTINK 2X-Mini
Hassle free video conversion for your classic computers and games consoles. The perfect beginners choice for retro-gaming on a HDTV!

-RAD2X Cable
Seluje kao malo slabija varijanta nego prva opcija (možda grešim) pošto nema S-Video , sa shipingom izađe oko 65e, verovatno bi zakačio PDV ili šta već, tako da sve ukupno oko 80e
Super Nintendo SNES N64 GameCube SFC Super Famicom RAD2X 480p cable

-S-Video & AV to HDMI converter + S-Video & AV cable
Deluje kao najlošija opcija od 3 (pošto je običan konvertor+S Video) ali opet bolja nego fabrički kompozitni kabl, ispalo bi negde oko 30e + shiping
Consolegoods.co.uk :: Nintendo 64 :: SNES :: Sega Saturn :: Neo Geo :: Dreamcast :: Mega Drive :: NES :: Super Famicom :: modified consoles :: controllers :: scart cables
Consolegoods UK buy, sell, for sale, mod, chip, modchip, modified, 50/60hz, rgb, saturn, snes, controller, super famicom, n64 passport, action replay 4m plus, wild card, game doctor, import
consolegoods.co.uk