• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Najbolji Gejming Trejleri po vama???

Haha, baš sam hteo da okačim Dead Island. Dobro sam ga zapamtio jer ima savršeno uklopljenu muziku i radnju, velika šteta što igra nije ispala bolja.

I dalje je odlican trejler i pasuje temi, imao je i cod na pr isto odlicne trejlere/superbowl reklame

Posto sam bio aktivan PCjas u periodu 2007-2010, ovo mi nakon ME2 prvo pada na pamet. Mozda se setim neceg boljeg, znam da je u datom trenutku ovo za mene bilo wow. Setih se da je i trejler za GTA IV isto tada bio vrh. Kapiram da cu naci nesto sto sam zaboravio, a da bi mi danas sigurno bio najbolji trejler koji sam pogledao u tom periodu.

Sto rece Jovcov njega rade dobre animacije mene radi dobra muzika,idemo sada Hardcore

Setih se još jednog fenomenalnog trailera, za Call of Duty: Black Ops 2. Ne znam koliko su platili Gaju Ričiju za režiju ali je zaslužio svaku paru jer je čovek u 60 sekundi sažeo celo COD iskustvo

Crazy brate to je demo,za igraca tvog kalibra ocekivao sam vec neki dobar trailer
Ja sam veliki ljubitelj game trailera, cuvam neke trailere na hardu vec 15 godina, ali prvo sto mi je palo na pamet da me je odusevilo je ovo, iako nije trailer, ali reko moze da prodje, no pogledacu kasnije bas neki dobro namontiran trailer.

Pomalo apsurdno ali najbolji gaming trailer mi ima RTS igra. :LOL:

Ghosts of the Past Trailer​

Perfektna montaza, one liner-i i pogotovo muzika u traileru
Neznam sta se Blizzard nije okusao u filmske vode.

Kad kaze
"....some things are just worth fighting for!"
i odma krenu
ReflectingGivingBigmouthbass.webp

Epic Epicness of Epic Proportions! :P

Sto rece Jovcov njega rade dobre animacije mene radi dobra muzika,idemo sada Hardcore

Uh kako su dobru muziku imale Square igre iz tog vremena. A i ovaj FF8 trailer kada sam prvi put video pao sam na dupe. Bila je to strasna grafika za to vreme.

Back
Top Bottom