• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 Najbolje igre

Bojan

Well-known member
Reaction score
3,330
Posto nam se blizi kraj jos jedne generacije, doslo je vreme za svodjenje racuna :) .

Koje biste ps4 ekskluzive stavili u top 5? Moja lista izgleda ovako :

1. Bloodborne
  2. AstroBot : Rescue Mission
  3. WipeOut Omega Collection
  4. Gran Turismo Sport
  5. God of War
Da u obzir dolaze igre koje imaju verzije i na drugim sistemima, na listi bi se naslo mesta za RE7 i TLoU Remastered.

1. Bloodbourne
2. TLOU remaster
3. Nier Automata
4. Uncharted 4
5. Horizon

Sto se tice multiplatform naslova

1. Witcher 3
2. Red Dead Redemption 2

Last edited:
Posto nisam odigrao TLOU2 i Ghost of Tsushima necu da ih stavljam na listu iako sam 100% siguran da bi obe bile na njoj :D

Necu da numerisem posto nemogu da se odlucim, ali evo mojih 5 omiljenih sa ps4.

Bloodborne
God of War
Ratchet and Clank
Uncharted 4
Until Dawn

Takodje Horizon Zero Dawn bi bio na listi najverovatnije umesto R&C, al posto su portovali na PC ne smatram to vise vrednom eksluzivom :D

Ne bih ni ja numerisao.

God of War
Horizon
Gran Turismo Sport
Uncharted 4
Ratchet and Clank

Ovo je neka trenutna lista posto ima jos vrhunskih igara koje nisam stigao da odigram.

Pošto mi je PS4 bila main platforma ove generacije , pc nažalost ne igram a Switch sam kasnije nabavio. Tako da ću svrstati neke multiplatform igre.

Bloodborne
Spider-Man
Mortal Kombat X
Crash Trilogy i Team Racing
Shovel Knight
Hollow Knight
The Messenger
Mega Man 11
TLOU 1/2
TitanFall 2
Resident Evil 2 Remake

Bloodborne
Gran Turismo Sport
The Last of Us 2
Wipeout Omega Collection (port jbg, ali i dalje kida)
Uncharted 4

Od bitnih još nisam igrao Ghost of Tsushima i Personu 5, ali verovatno mi ne bi zamenile ništa sa ove liste.

NiftyInfantileDormouse-size_restricted.gif

Nisam imao snage da prokomentarišem juče, i dalje nemam.
Pogledao sam sad celokupni turnir i koja igra je na koju išla, jbg kad se ovako postavi i glasa onda mora da dobije prvo mesto. Takodje ono ne kontam više to ubacivanje starijih igara u ovakve liste kad većina mladjih svakako neće glasati za klasike koja je onda poenta, kažeš lepo najbolja igra prošle dve generacije i ćao.

Pogledao sam sad celokupni turnir i koja igra je na koju išla, jbg kad se ovako postavi i glasa onda mora da dobije prvo mesto. Takodje ono ne kontam više to ubacivanje starijih igara u ovakve liste kad većina mladjih svakako neće glasati za klasike koja je onda poenta, kažeš lepo najbolja igra prošle dve generacije i ćao.

Ma samo pogledaj The Witcher 3 izbacio Diablo 2 85-15 % hahaahhahaha... Mislim meni je Gow jedna od najboljih igara koje sam igrao ali evo gore primer kako je glupo uporedjivati kao sto ti kazes..

Last edited:
Bkv ispadaju sve matore igre naspram novijih sem Mario Bros 3 koji je malo dalje dogurao...

A kad se tako postave stvari onda GOW i jeste u vrhu

Last edited:
Back
Top Bottom