• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch WiiU Wii GameCube N64 Najbolja 3D Mario igra po vama

Najdraza/najbolja Mario 3D igra?

• Total voters
    18
  • Poll closed .
Subjektivno gledano meni Odyssey, jer ima brdo stvari da se istraži i sakupi tako da sam ga igrao maltene kao Mario Kart, pa meseci skupim i onda gasim igru :D
Ali objektivno, 64 jer je postavio standarde i jednostavno je benchmark za 3D platformere
Bonus moram da spomenem 3D Land za 3DS, mislim da ta igra ne dobija dovoljno pažnje :D
Ja glasao za 3D Land 3DS i za Mario Galaxy 2.
Losim redosledom sam igrao igre, pa je sve bas subjektivno.
Lep je osecaj meni bio da igram 3D Land na 3dsu (btw iskljucivao bih 3d efekat jer mi nije prijao, old 3ds)
Nazalost prvo sam odigrao Mario Galaxy 2 pa 1, pa sam i tu subjektivan.
Mario 64 na N64 kad sam prvi put video, bio sam impresioniran..
3d world sam igrao na wii u emulatoru i bio je fun.
Sad kad imam switch, probacu i Odyssey pa da vidimo...

BTW, hvala svima na misljenjima i glasanju. ❤️

Što se Galaxy igara tiče, Galaxy 1 stvarno ima vrhunsku prezentaciju, ceo koncept sa planetama, možda najbolja muzika od svih Mario igara....ali nakon igranja Galaxy 1 uopšte nisam imao želju da igram Galaxy 2, nekako sam se zasitio Galaxy-ja, odigrao sam samo par nivoa Galaxy 2 i nije mi se igralo dalje.

Last edited:
Ja glasao za 3D Land 3DS i za Mario Galaxy 2.
Losim redosledom sam igrao igre, pa je sve bas subjektivno.
Lep je osecaj meni bio da igram 3D Land na 3dsu (btw iskljucivao bih 3d efekat jer mi nije prijao, old 3ds)
Nazalost prvo sam odigrao Mario Galaxy 2 pa 1, pa sam i tu subjektivan.
Mario 64 na N64 kad sam prvi put video, bio sam impresioniran..
3d world sam igrao na wii u emulatoru i bio je fun.
Sad kad imam switch, probacu i Odyssey pa da vidimo...

BTW, hvala svima na misljenjima i glasanju. ❤️

Ja sam bas 3D Land igrao na O3DSu i uvek imao 3D ukljucen jer sam imao bolji osecaj dubune u prostoru i cak neke delove igre mnogo lakse tako presao, kao npr kad treba da procenis gde ces da padnes a kamera je iznad tebe :D Ali opet te potpuno razumem sto si imao iskljucen 3D :D

Nijedan 3D Mario mi nije tako dobro legao kao Super Mario 64. To mi je jedna od omiljenih igara.

Svima koji vole ovu igru preporucujem da probaju nezvanicni PC port. Ja sam skinuo source kod i kompajlirao ga. Radi na Windowsu, Linuxu, MacOS a cujem da su ga portovali i na PS3, PS3, android itd. Verzija koju sam ja skinuo je imala poboljsanu kameru. Kamerom se sada moze lako upravljati pomocu desnog analognog sticka a ono sto me je takodje prijatno iznenadili je da i kombinacija mis i tastatura rade odlicno u pomenutom portu.

Mislim da sam skinuo jedan od ova dva source koda i kompajlirao ga:

Napomena: za kompajliranje je potreban SM64 n64 rom!

kakav si nerast, daj detetu da se igra, kupi sebi novi...
Pa to sam njemu uzeo. Prvo sam morao da ga modujem odnosno da osposobim konzolu za igranja. Nakon toga da probam kako radi...i onda je dosao Mario Galaxy [emoji1] ne znam da li si nekad igrao na Wii ( namenski kako je predvideo proizvođač) jer zajebi emulator. Mogu ti reći da mi je igra bacila u drugi plan TLOU2. Pa ti vidi! Kakva doktorska disertacija Nintenda! Cista desetka!

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

[emoji1]
11e38f867df872897367d8643cf0d101.jpg

Cuti vec cu poceti da ti da razmatram kupovinu switcha. [emoji1] znaci mario galaxy je potpuno optimizovan za switch?? 480p (av kabl) kada se razvuce na 55'' izgleda pomalo ruznjikavo

Pa to sam njemu uzeo. Prvo sam morao da ga modujem odnosno da osposobim konzolu za igranja. Nakon toga da probam kako radi...i onda je dosao Mario Galaxy [emoji1] ne znam da li si nekad igrao na Wii ( namenski kako je predvideo proizvođač) jer zajebi emulator. Mogu ti reći da mi je igra bacila u drugi plan TLOU2. Pa ti vidi! Kakva doktorska disertacija Nintenda! Cista desetka!

znam brate, igrao sam, ali daj detetu, jebemu miša :D

Cuti vec cu poceti da ti da razmatram kupovinu switcha. [emoji1] znaci mario galaxy je potpuno optimizovan za switch?? 480p (av kabl) kada se razvuce na 55'' izgleda pomalo ruznjikavo

Potpuno je oprimizovan za Switch, radi 60fps u 1080p rezoluciji u docku i 720p u hendheld modu (naravno). Jedina mana je hendheld mode gde se zvezdica - kursor za skupljanje star bitsa pokreće preko touch screena only, nisu dali opciju da se pokreće na primer desnom palicom, što nije toliko intuitivno i ume da smeta. Sve ostalo je as close to perfect as possible.

Sent from my M2007J3SG using Tapatalk

Ti igras u 576i (50Hz/Pal) na 4K tvu, normalno da ruznjikavo izgleda. Postoji citava nauka iza toga i uredjaji koji rade de-interlacing.
Kao sto ti vec rekoh, uzmes li wii component kabal, igraces u 480p, bolja slika, jasnija, ostrija ali nije to revolucionarno.
Kupi hakovani switch. :)
Neko drugi sigurno ovde bolje zna koliko se krecu sa cenama.

Back
Top Bottom