• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch WiiU Wii GameCube N64 Najbolja 3D Mario igra po vama

Najdraza/najbolja Mario 3D igra?

• Total voters
    18
  • Poll closed .
Objektivno, Mario 64 je najbolja, sve ostale su manje-vise pokusaji dobri.

Uf previse je ovo subjektivno mishljenje. Mislim da ce svako da poveze mozda sa periodom svog zivota kad su koju Mario igru igrali. Ja cu reci M64 al to je zato sto sam tada bio klinac, ortak dobio konzolu i igru i to je bilo nesto naj neverovatnije sto sam doziveo. I svaki put kada cujem muziku odmah krece nostalgija.

Galaxy nisam igrao u svoje vreme nego tek sa ovom trilogy kolekcijom. Stvarno odlican gameplay al nula neke licne povezanosti sa naslovom. 3D World sam uzeo sa svojim Wii U i opet ga imam u lepom secanju. Odyssey takodje predobra igra al zavrsio i vise nikad nisam ni pomislio na naslov.

Redom: M64 za mene ubjedljivo najbolji, sve 2D igre, pa Paper, Galaxy, Odyssey, 3D World, Sunshine pa sve ostalo.

Kako li je ikome M64 najbolji 3D Mario, evo ne mogu da skapiram. Nisam igrao novije 3D Mario igre, ali mi je M64 najgora Mario igra. Trudio sam se da je igram, ali nishta mi se u toj igri ne dopada.

Kako li je ikome M64 najbolji 3D Mario, evo ne mogu da skapiram. Nisam igrao novije 3D Mario igre, ali mi je M64 najgora Mario igra. Trudio sam se da je igram, ali nishta mi se u toj igri ne dopada.

Ukusi valjda, tebi se ne dopada a meni itekako. Ima i toga sto sam ga igrao cim je izasao, bio oduvan ali i dan danas ima segmente koji su neprevazidjeni. Ali razumjem da ti se ne svidja, meni je ovaj Mario 3D World dosadan do bola a vecina ga voli.

Back
Top Bottom