• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie Series Najave i trejleri

Autor mange je isti. Kul je Pluto, čudi me da nije ranije ekranizovan.

Dosta su ga hajpovali u podcastima i na corridor sajtu... Na kraju je ispalo odlično. Da su sredili Niko-ve oči nekako, bilo bi meni i savršeno možda.
U suštini to je glavni problem. A ruke, koje su ogroman problem (zna svako ko se igrao sa ovim), su ovde glavni akteri :D Tako da svaka čast za tu ballsy odluku, da problem koji imaju svi korisnici text to iimaga alata, pretvore u main događaj i demonstraciju kako se sve može kada se hoće i zna.

Ima malo "AI jank"-a, ali defintivno je 95% skoro spremno za publishing. Ozbiljnija produkcija bi dala char frejmove crtacima da isprave male greske pre finalnog compositinga.

U svakom slucaju, veoma impresivno.

mildim da se ne obraca paznja na ostatak rada sem ai-a. mnogo je bilo posla sve ovo uklopiti, dodati efekte itd, kao sto rekose ovo su pravili 2 meseca.

Vampire Hunter D Bloodlust je bila inspiracija za vizuelni stil, bas je odlicno ispalo.

Jako mu se svidelo, prepoznao koliko je truda ulozeno u projekat. A snimanje glumaca mu je bilo sasvim normalno, to su radili na gomili Disney filmova.

stariji covek koji ne znam bas o cemu se ovde radi i kako to funkcionise...avatar samo snimljen i stavljen kroz filter, jbg
ps: nije waking life nego scanner darkly:P

Imate i najnoviju animators react epizodu kada legende Tom i Toni Bankroft animacije (Dizni, Mulan, Lion King, itd.) premijerno gledaju ovu tehnologiju i daju svoja misljenja (pri kraju epizode):

BREAKING: COWBOY BEBOP director Shinichiro Watanabe is working on a new anime series titled "LAZARUS" with director of the JOHN WICK franchise Chad Stahelski!

Back
Top Bottom