I ja sam pre neki dan konačno sastavio svoj novi komp (koristio retke momente mira kad mačke spavaju

). Proces upgrade-a sa prethodne konfiguracije (Ryzen 5600, RX6700XT,...) se odužio malo više nego što sam planirao, ali nema veze, važno (mi) je da sam i to najzad rešio. Evo i par fotki kako izgleda krajni rezultat.
View attachment 14748View attachment 14749View attachment 14750View attachment 14751View attachment 14752View attachment 14753 View attachment 14754 View attachment 14755 View attachment 14756
Jbt toliko svetla u arizoni ne prave vanzemaljski tanjiri kao ovo tvoje kuciste
Inace evo trenutnog setupa za pc mada sam vise u dnevnoj sobi posto je izbuzen zid i provucen hdmi za tv,kod monitora se retko zadrzavam osim kada otkucam fiskalni racun ili gledam tendere i nesto u vezi posla a znam da necu ukljuciti tv (bar samo zbog toga)

Inace tastatura je neka hp.ova bila bas skupa secam se a imam je nekih 6 ili 7 god nisam siguran skroz je metalna i bas kvalitetna mehanicka full rgb,mis je nararvno red dragon genericki ali dosta fino lezi i radi ali kao sto rekoh ne sedim tu bas cesto bar sto se gejmovanja tice...

Inace sto sam sam napravio i sastavio ,da bude old skul na izvlacenje dole za tastaturu i mis izvario cevaste profile ofarbao pa zatim one klizace za zabicama uzeo kod stolara i takodje mi on isekao ivericu po meri,posle izvario i sastavio noge ofarbao i toje to

Volim sam da napravim ili modifikujem namestaj kako mislim da mi odgovara

Jer uglavnom kada se kupe gotovi prizvodi bude nekih gluposti oko dizajna i retko mi se svidi ali nekada se moze i napraviti namestaj da izgleda ok,recimo ovaj sto u dnevnoj sobi sam napravio od cev navojne sipke iverice i staklo sam narucio

Posle samo sklopio i to je to Nekada kada stavim na papir izadje i skuplje ali je to ono sto mi odgovara,nararvno ako je u pitanju neki stilski namestaj tu bez stolara nema sanse ali za ovaj moderni zasto da ne ako imate skila ubodnu testeru i ostali alat koj je neophodan mozete i sami