• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Mortal Kombat 1

Ja prvi ne igram ni jedan MK dve godine nakon izlaska jer smaraju sa brojem DLC-eva.

A i od devetke ne mogu skroz da ubodu mehaniku.

Ja prvi ne igram ni jedan MK dve godine nakon izlaska jer smaraju sa brojem DLC-eva.

A i od devetke ne mogu skroz da ubodu mehaniku.
Meni je x bio extra sto se tice mehanike ali čim su u 11 ci stavili da ti xray tj fatal blov zavisi od količine energije,usrali su gameplay jer realnije je da kada ti se napuni skala iskoristiš ga ili ne kroz ceomec izbor je na tebi a ovde kada ti ostane energije kao nokat ako neko uzme shao khaa au mk1 ima da te otrese ko iz pičke :)

16.5$ base igra trenutno na PSN-u.

Nemam pojma da li vredi i toliko s obzirom koliko DLC-eva ima. Definitive edition upgrade je još 20$...

Bolje uzeti Definitive dition odma. Ja sam na zalost uzeo igru za $60 cim se pojavila kao vleiki fan MK-a....tesko razocarenje nakon MK11.

Posle devetke na ps3 nisu napravili valjan mk
X se jos nekako drzao ali ova dva poslednja su bas bzvz...
Prvo i osnovno pomerili su xray da zavisi od kolicine energije a ne od energije tj skale koju nabijes u toku igre jer onda ne znas kada ce potivnik iskoristiti tu mogucnost osim u 11 i sada u 1 jer je ocigledno kada dodje do tog dela energije da ce se iskoristiti jer je to neki mali procenat a ovako je igra bila zanimljivija :)
Osim toga od devetke ne mogu da se sastave sa rosterom...
Neke likove su sjebali u 11 ki kao kothal khan koji je u x kidao meni licno i eron blek i posle ih u rebotu nema,taman se naviknes na neke likove i oni ih izbace...

Bolje uzeti Definitive dition odma. Ja sam na zalost uzeo igru za $60 cim se pojavila kao vleiki fan MK-a....tesko razocarenje nakon MK11.
Da ali ne vredi mi skoro 40$ ni definitive baš zato što mi igra nije nešto. Voleo bih da odigram story mod da uživam u trashy priči i to je to.

Da ali ne vredi mi skoro 40$ ni definitive baš zato što mi igra nije nešto. Voleo bih da odigram story mod da uživam u trashy priči i to je to.
A ja mislo a je definitive jos $4 vise,kao $20. Ako je $40 ni u ludilo ne bacaj za ovo govno. od igre.

Evo taman izasao i ovaj klip:

Last edited:
Back
Top Bottom