• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

FWYejGqXwAUfxUG

Gusti mecevi za titulu, ne bih znao nista da prognoziram, znam samo da bih voleo kad bi Holloway pobedio, kao i Cannonier, ali tesko da ce to biti scenario sto se tice njega, jer Adesanja je ogroman favorit po kladionicama.

cannonier jedinu šansu ima ako prođe slučajni udarac. izrael iako kenja da će nokautirati jareda, siguran sam da će ostati ultra defanzivan i ništa od toga. 99% decision.

volko protiv maxija, jebeno... volim obojicu, svakako će biti bolja borba od maina.

Adesanja je juce rekao: *ebes alkoholisanu publiku koja hoce akciju od prvog minuta, krenucu veoma polako i oprezno i da nema veze sto Cannonier ima izuzetno snazan udarac, jer ne planira da bude ni dodirnut u toj borbi, dakle da ga Cannonier nece ni pipnuti, a da ce ga Adesanja izudarati i mozda ugusiti.

Ne verujem da ce ga bas ugusiti, ali da ce ga izudarati i da ce vesto izbegavati da bude udaren, to verujem.
Mislim da je jedini recept da se pobedi Adesanja graplig, a to Cannonier nema... Blahovic je demonstrirao kako treba resiti Adesanju.

Biće smor borba, Izrael će kao i uvek da ga drži na distanci od dva metra i šutira po nogama i to je to. Voleo bih kada bi ga Džered smrvio laktovima u parteru kao što je Bransona ali znam da nema ništa od toga jbg.

Strickland iznervirao Izija :D

haha, brate ovo je ludilo mozga kako se neki oblace :D

Strickland izdominirao na konferenciji.

Last edited:
Hahahaha Izi dominacija, sreća pa nije belac :D

vaso majmun jedva sam ga saslusao...
ali da ko hoce da trenira ili dete da vodi obavezno u veliki klub, lokalne salice bi izbegao u sirokom luku.

veoma dobar striking event, jako malo rvanja...

hall vs muniz - očekivano muniz je napao greplingom, hall premali output, nikako da se otvori, što ga je i koštalo na kraju. wasted potential.
du plesis vs tavares - kao što sam i rekao ranije, du plesis je toliko nekonvencijalan da zbunjuje i gledaoca i protivnika :D neverovatnu distancu pokriva, ozbiljno je izudarao izdržljivog tavaresa, ali se bojim da će ga neki kvalitetni counterstriker sravniti. ako preživi gasteluma, def zaslužuje top10.
garry vs green - garry je definitivno novi prospekt, brzina, kombinacije i kretnja doveli su do sigurne pobede. sasvim sigurno budući contender.
miller vs cerrone - jbg, miller sjajan u parteru, pravi bezizlaznu giljotinu, pored koje je donald jedva uspeo i da tapuje. pozdrav kauboju i hvala za sve što je učinio za ufc.
turner vs ridell - još jedna lagana pobeda turnera protiv veoma nezgodnog protivnika, još jedna sjajna giljotina. turner is a problem.

stižemo do maina:
o'malley vs muhnoz - jebeni eye poke, delovalo je kao da će sean do kraja da odradi svoje, ali...
lawler vs barbarena - bam bam! držao se robi, ali prevelik output barbarene je prosto doneo rezultate i tko na samom kraju druge runde. mislim da je vreme za penziju.
pereira vs strickland - kakav nokaut! counter levi kroše, posred brade, strickland ošuren poslat na spavanje. poatan je 99% sledeći napadač na pojas. nadam se da nećemo čekati dugo, i da ćemo do kraja godine već imati taj meč.
volko vs maxi - dominacija volkoa u svakom domenu mma, maxi jednostavno nema više šta da traži kao contender dokle god je volko na vrhu. volko je najavio penjanje u 155, biće zanimljivo...
adesanya vs cannonier - očekivano, pažljiva borba. jared je napadao, ali bez nekog velikog uspeha. da se ranije otvorio, bilo bi možda drugačije. izrael je primarno koncentrisan na defanzivu i teško će ga bilo ko naterati na veću agresivnost bez neke veće pretnje. HENCE THE POATAN! možda ćemo uskoro imati konačno zanimljivu borbu za pojas srednje kategorije...

strickland fino platio porez na prepotentnost...a robbie mi je bio ok, ne znam sta radi tako uz kavez sa odbranom, nije prvi put tako uzgubio...do tada je bio dobar.

ma znao je strickland sa kim ima posla, samo ga je ovaj genijalno namestio :D
taj levi kroše mu je bukvalno signature.

Back
Top Bottom