Ashitaka
Well-known member
I jaJa sam mislio da sam ja jedini koji to misli...
I jaJa sam mislio da sam ja jedini koji to misli...
I meni je to bio problem u početku ali to je bio jedini način da i dalje postoji. Bilo je i pre takvih Bondova pojedinačno ali su u skladu sa vremenom ljudi više hteli šmekera nedodirljivog (ono što je danas ljudima uglavnom najveći problem, tako to ide).Meni je najveci problem sto su Bondu sa njim toliko promenili licnost, izbacili su taj witty confident smeker deo koji je bio ikonican za bonda ma koliko delovao nerealno, i postao je jos jedan iskusan oguglao borac,
Ako pogledaš pažljivije Spektru i Skyfall videćeš masu referenci na Murovog Bonda koji je inače Krejgu omiljenI Daltonov Bond (drugi film narocito) ima bas puno crta koje ima i Craig-ov.
Pa Krejg je u svojim Bondovima uglavnom bio sa devojkama koje su nekako bile svo vreme vezane za glavnu misiju, baš su sa njim odbacili taj princip da lako šara sa strane. Dakle njegovi odnosi su dosta iskreniji nego Rodzer Mur recimoi apsurd mi je da je kao on sad kao neka smrt za zene sa takvom pojavom, uopste se ne uklapa
Cini ti se. Tek je Craig smanjio broj devojaka.Pa Krejg je u svojim Bondovima uglavnom bio sa devojkama koje su nekako bile svo vreme vezane za glavnu misiju, baš su sa njim odbacili taj princip da lako šara sa strane. Dakle njegovi odnosi su dosta iskreniji nego Rodzer Mur recimo
Pa da to sam rekao uglavnom nema sporedne akcije osim kad je navatao Moniku na kvarno posle Sahrane Muža i u Skajfol dok se krije i vodi se kao mrtav ima valjda scenu sa nekom random ribom ali to sad nisam siguran.Cini ti se. Tek je Craig smanjio broj devojaka.
Bond girl - Wikipedia
en.wikipedia.org
Da, hteli su skroz drugaciji odnos da ima sa zenama.Pa da to sam rekao uglavnom nema sporedne akcije osim kad je navatao Moniku na kvarno posle Sahrane Muža i u Skajfol dok se krije i vodi se kao mrtav ima valjda scenu sa nekom random ribom ali to sad nisam siguran.
Moja Poenta je baš ga nisu pimpovali kao zavodnika kroz filmove i to su odmah u Kazino Rojal istakli kroz odnos sa Vesper koji je njegov origin story na neki način.
Da da mislim da ima takvu scenu u nastavku 300 lol