• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mimovi/smešne slike

Komshija iznad okachio na ulazu papir na kojem pishe "zbog radova tje par dana biti buchno". Pomislim "kul, lepo od njega shto nas je obavestio".
To je okachio u decembru, bilo je buke do pre par dana. Konstantna bushenja i chukanja, ne znam kako sam uspeo da se iskontrolishem i ne odem da mu umazhem vrata govnima.

Hah say no more... uvek tako rade...
Ovde sad kod mene, ni ne najave radove...
Neverovatno da sam i ja isto razmisljao to sto i ti, da mu umazem vrata govnima...
Druga opcija je bila da mu polijem vrata benzinom i zapalim...
i treca da mu zicom vezem kvaku za vrata, tako da ne moze nikad da izadje iz stana 😅

pa sednes na solju i stavis ruku direktno ispod chmara i onda se poseres dobro na ruku i pokusas sto vise da uhvatis, ali moras da pazis da nemas proliv, jer onda se sve razlije, vec mora da bude cvrsto govno, i onda tako prosetas do komsijih vrata i umazes mu cela vrata i zvono i otirac za noge, i zidove oko vrata...

pa sednes na solju i stavis ruku direktno ispod chmara i onda se poseres dobro na ruku i pokusas sto vise da uhvatis, ali moras da pazis da nemas proliv, jer onda se sve razlije, vec mora da bude cvrsto govno, i onda tako prosetas do komsijih vrata i umazes mu cela vrata i zvono i otirac za noge, i zidove oko vrata...
jel staviš bar rukavicu od lateksa da se ne izložiš kremiću?

А јеси размишљао да то урадиш у кофу или неку сличну посуду као хигијенскијој опцији, и онда му то шљуснеш на врата?

vidi se ko je imao prakticno iskustvo sa procedurom
pa pazi, ko god je radio sanitarni pregled, ili ako si nekad morao da nosis uzorak kod doktora, to ti je procedura, trebas da se pokenjas u kesu i onda odatle da uzmes uzorak koji ces staviti u casicu, jezivo zvuci, ali kad se mora, mora se, bar je tvoje govno, ne cheprkash po tudjem, kao oni koji tesitraju taj uzorak.

Skupe rukavice, mora to biti 'au naturelle'.
the-office-creed.gif

Back
Top Bottom