Odgledao sve, generalna priča i poenta serije kao i atmosfera su super.
Likovi većinom loši, sveštenik koji je možda i najbitniji lik je srećom odličan.
Do kraja serije se pojačavaju facepalm momenti kada bukvalno moram da sklonim pogled sa TV-a na 5 min dok ne prođu debilni monolozi koji kao treba da predstavljaju neko intrigantno izlaganje a u stvari je potpuno debilno samo po sebi. Kreće opšte sranje - OK, izvolite 15 minuta peto po redu izlaganje koje nema apsolutno nikakvu narativnu svrhu sem da gledaocu objasni da je i neka druga religija OK i nije svako po defaultu zao pošto je pretpostavka da su ljudi retardirani pa mora tako da im se objasni. Znači bukvalno se suspenduje tok radnje serije da bi se štiklirao neki checkbox šta mora da bude ubačeno u seriju i tako stalno.
To je jedan tip izlaganja a drugi tip izlaganja su kako dete od 5 godina doživljava filozofiju i ova izlaganja su još gora. Još kada se ukombinuje sa glumom "glavnih" likova koji ih čitaju stvarno je užas. Doduše ne znam da li bi iko mogao dobro da odglumi nešto što je onoliko užasno napisano.
Serija ima dosta baš baš dobrih momenata i retkih perioda kada je duže vreme super i zakuca za ekran ali mora da se istrpi ovo što sam naveo iznad.
Krivo mi je samo što seriju ne kvare stvari koje fale već nepotrebne i na silu ubačene stvari.