Čile šljaka.Bolje i tako... Imam previse igara da bi riskirao ban.
Sto je sad najpametnije? Chile? ili prebacim na USA i zavrsim s ovim.

Čile šljaka.Bolje i tako... Imam previse igara da bi riskirao ban.
Sto je sad najpametnije? Chile? ili prebacim na USA i zavrsim s ovim.
news.xbox.com
Kako su se zajebali sa kupovinom Activisiona pa to nije normalno...Starting today, Game Pass Ultimate drops from $29.99 to $22.99 a month. PC Game Pass will also drop from $16.49 to $13.99 a month. Prices may vary by region.
Beginning this year, future Call of Duty titles won’t join Game Pass Ultimate or PC Game Pass at launch. New Call of Duty games will be added to Game Pass Ultimate and PC Game Pass during the following holiday season (about a year later), while existing Call of Duty titles already in the library will continue to be available.
Da ne trujem Recent Get temu...Ima način da radi Turska, malo komplikovanije ali ništa strašno:
1. Na TurGame sajtu kupite Lire (preporuka da se prvo uzme najmanja od 25 lira da bi bili sigurni da sve prolazi)
-TurGame će tražiti verfikaciju preko SMS-a, na moj broj telefona nije hteo da stigne SMS pa sam uzeo broj telefona nekog od ukućana![]()
Buy Xbox Live Gift Cards - Instant Delivery & Affordable
Purchase your Xbox Live Gift Cards online for instant delivery and affordable prices. Get started with your Netflix membership today!www.turgame.com
2. Zatim se ide na link ispod, ali pre ubacivanja koda se upali VPN (preporuka za Chrome ekstenziju 1ClickVPN) podešen na Tursku, doda se kod koji smo dobili preko Turgame-a i sredstva nam se prebacuju na naš account
https://www. xbox.com/tr-TR/redeem
3. Ulogujete se na konzolu i pri kupovini imate opciju da koristite ta sredstva
Podrazumeva se da su nalog (i adresa) i konzola podešeni na Tursku.
Da ne trujem Recent Get temu...
Na kom principu kupujes igara sa Turske?
Probao sam ovaj gorenavedjeni metod sa Turgame i punim akaunt sa kreditom putem browsera i VPN-a ali kada zelim kupiti preko konzolom, opet dobijam Region Block izvestenje.