• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Metroid Prime Remastered

Igra i nakon 50 ocena drži prosečnu ocenu od 95. :D

Ameri digli frku oko prvog dana izlaska....
Da nece i marta ovako da bude kod nas? :(
Bas sranje da cekam i da posle ne mogu da je kupim....

Komradz, da li je neko nabavljao fizicko izdanje ove igre?

Games rs drzi preorder evo vise od nedelju dana...jel preorderovao neko od njih?

Game centar mi je rekao da apsolutno nikakvu informaciju nemaju, a ako je bude...bice na njihovom sajtu..ma nemoj :D

Nema bre ove igre ko one stvari na TV1000...sto se kaze u moje selo...

Zvali su me u petak iz Games za preorder. Rekli su da salju najverovatnije u utorak.

Kako koga sta radi, ja volim da vidim sve, a znam za neke koji ne mogu ni da ga bacaju, ako nisu iskljucivo samo lezbejke na ekranu 😄

Zavrsio igru posle 13 sati, odlicna je i danas.
Prosto mi je neverovatno da im je ovo bila prva igra. Igra je zanimljiva od pocetka do kraja i zavrsava se bas kada bi trebalo.
Veci deo igre je bio prilicno lagan, osim rudnika gde sam morao dobro da se pomucim. Mucili su me i bossovi koji u pomoc pozivaju obicne protivnike, dok nisam skontao da je powerbomb resenje za slicne situacije.
Sto se mana tice, steta je sto nisu promenili nacin na koji se snima igra. Smetala mi je i mapa.
Ali sve u svemu, fin pokazatelj koliko su malo igre napredovale za 20 godina.

Valjda ce i ostale dve igre dobiti slican tretman.
Nadam se da ce cetvorka imati malo "ozbiljniji" art style. Manje n64 style protivnika, a vise neprijatelja poput Omega Pirate-a.

Probao, obrisao posle pola sata, isto ko i Metroid Dread, nista vise sto se zove Metroid, ne pipam.

Teško sranje igra, turd običan, da.

Ne znam da li si čuo, ima jedna igra Roblox, svi je hvale, probaj, možda ti to više odgovara. Još možeš i g r i c e da praviš u njoj :O

Ne kazem da je sranje, sigurno nije kad se vide ocene i utisci, ali ja ne bi ovo igrao ni da me platis... nije moj tip igre, fala bogu razliciti smo i svako ce igrati ono sto mu odgovara, siguran sam da i neke igre koje ja obozavam, neko drugi ne moze ni da smisli...

Back
Top Bottom