• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Metroid Prime Remastered

Ova igra je i za vreme GC/Wii bila vrhunska.
2D Metroidvanie su mi bile super i pre Dread-a.

Jako mi je drago da Metroid izlazi iz senke konacno siroj gejming populaciji i nadam se da ce biti jos Prime remastera i novih igara. ❤️

Meni ovaj Metroid deluje kao ''tehnički najlepša'' igra za Switch, istina da nije open world kao Witcher ili BOTW ali opet, prelepo izgleda i još je 60fps. Ako je ovo teaser za Prime 4, onda nas čeka vrlo verovatno najlepša igra.
Mene je Metroid odbijao uvek zbog tog silnog backtracking koji, meni barem, ne dozvoljava da igru razvučem i igram je više dana/nedelja u zavisnosti koliko vremena imam, jer zaboravim gde je šta posle par dana...još me čeka Metroid: Samus Returns na 3DS, mogao bi konačno sad da ga pređem kad su me naložili sa ovim remasterom

Igra je prilično loše radila u emulatorima day 1, ali je sada stanje dosta bolje.
Ryujinx je od starta ima dobre performanse, ali je bilo problema sa teksturama i osvetljenjem. To je navodno sredjeno, jedini problem su neki mini stutteri.
Yuzu je imao katastrofalne performanse. U medjuvremenu je izašla novija verzija i igra je konačno igriva (u docked modu).
Do sada im nisam davao pare, tako da sam platio Patreon i skinuo early access verziju koja manje-više radi savršeno (4k/60 uz male padove fps kada se ucitavaju lokacije). Jedino sto mi fali je neki fov mod. Verovatno će uskoro i ova EA verzija moći da se skine besplatno (fina fora da se zarade pare).

Sto se same igre tiče, ovo je jedan od onih remastera gde igra izgleda onako kako je se sećaš. A onda pogledaš poredjenja i ne možeš da veruješ kolike su razlike.
Nova kontrolna sema mi se svidja, jedino me nervira je sto levi stick ne može da se invertuje kada upravljaš mapom.

Last edited:
Wow stvarno, druga prica je sad, nema bagova sa zvukom, nije mi crashovala evo nakon 30min, kao i da bolje radi. Preko Yuzu igram btw

Ova igra je i za vreme GC/Wii bila vrhunska.
2D Metroidvanie su mi bile super i pre Dread-a.

Jako mi je drago da Metroid izlazi iz senke konacno siroj gejming populaciji i nadam se da ce biti jos Prime remastera i novih igara. ❤️
Ma brate dok ne izbace punokrvnu multiplejer igru u Metroid svetu a ne samo online mod u igri,neće franšiza dalje od ovoga nažalost.
Valjda su videli koliko se Splatoon igra a ta igra nije ni upola dobra kao Prime

Ma brate dok ne izbace punokrvnu multiplejer igru u Metroid svetu a ne samo online mod u igri,neće franšiza dalje od ovoga nažalost.
Valjda su videli koliko se Splatoon igra a ta igra nije ni upola dobra kao Prime

Naravno da hoće, bio bi iznenađen da ova igra ne postane najprodavanija Metroid igra, a da zatim Metroid Prime 4 nadmaši ovu po prodaji..
Totalno različite igre, cela poenta Splatoon igre je online, single player kampanja je ubačena radi reda, takođe je tako igra napravljena da je igra privlačna za sve uzraste.
Sa druge strane, Metroid Prime igre su dobre zbog svoje odlične atmosfere, tenzije, istraživanja, neprijateljskog okruženja, rešavanja zagonetki...i deftinitivno nisu baš prilagođene mlađoj populaciji tako da im je popularnost ograničenija u poređenju.
Ali naravno da bi online multiplayer za Metroid Prime bio plus, a vrlo je moguće da će Metroid Prime 4 imati neki online mod..

Splatoon je kao Smash samo drugi zanr.
Za sve uzraste od klinca do pedofila. :ROFLMAO:

Slobodno tu ubaci i Mario Kart, znači vožnja (karting), tuča i TPS, različiti žanrevi i za sve uzraste.

Slobodno tu ubaci i Mario Kart, znači vožnja (karting), tuča i TPS, različiti žanrevi i za sve uzraste.
Kad im bude nintendo ukidao turnire zbog slicajeva pedofilije kao Smash-u hocu.
Do tad sve je ok. :D

Back
Top Bottom