1.0.3 verzija je to ispravila. Suit upgrade ne moze vise da se izbegne.Ma super lagana igra, vidi ekipa ju prođe za nešto malo više od sat vremena i to bez upgradeanja odijela
![]()
Metroid Dread - Speedrun.com
View Metroid Dread speedruns, leaderboards, forums and more on Speedrun.comwww.speedrun.com
Ma ja igrao u handheld, pa nisam hteo da se drndam. Ali definitivno pro kontroler ili xbox/ps bolja varijanta za igranje.Samo neki dual šok ili iksboks kontroler za Dreda.
Imam pro controller i Switch nije obican nego Lite pa bice nekako skuceno i malo ali probace seMa ja igrao u handheld, pa nisam hteo da se drndam. Ali definitivno pro kontroler ili xbox/ps bolja varijanta za igranje.
Kontam da je na hard mozda ok tezina, ali opet kontam da nije razlika u "pameti" bossova, nego samo veci dmg tako da bzvz. Nisam jos igrao ng+ taj, probacu u nekom momentu. Emmi nekad smaraju, ali kontam da to moze da bude izazovnije i zanimljivije na vecoj tezini.Kapiram da je težina individualna stvar, ali me zanima ako je nekome ovo super lagana igra, gde po težini razvrstava nešto poput Mario Odyssey,
i šta smatra za tešku igru.
Inače stvarno odlična igra, prešao sam mislim 3. bossa do sada, jedina zamerka za sada koju imam je mapa.
Čujem prelazi i ko nema veze sa Metroidvaniama i serijalom. Meni je metroid uvek HC zbog najludjih mesta gde su rešenja za dalji progres ali deluje mi da su ovde malo olabavilijako teska ova igra