Slažem se.Ne slusaj ovog iznad mene, slusaj onog iznad njega.

Slažem se.Ne slusaj ovog iznad mene, slusaj onog iznad njega.
Ko o chemu, lik sa Fortnajt kachketom o shta je svetoI nemoj, ako ti je bilo sta sveto![]()

Ma znam ali dobar deo fanova se ne bi slozio sa nama.Ma isti je ton, ljudi misle da je noar kad se dimi ulica

Ne bi mi bilo prvi put da promenim mishljenje.znači da ga je odbijalo tako da mu se verovatno neće svideti
www.cinemablend.com
Ja sam prvi put prosle godine, pokidalo.Ja kažem da ne igra, čin nije do sad znači da ga je odbijalo tako da mu se verovatno neće svideti

Ozbiljno ili se sprdash? Sve shto znam u vezi te igre je da je poprilichno popljuvana, pogotovo nakon one pizdarije na ... IGN? Kada je neki novinar popushio otkaz zbog loshe ocene.Možda bolje Kane & Lynch kec prvo, i to je potcenjeno
Netju >:3 u inat tju odigrati s nekim u coop!Nebitno zaboravi da sam išta pominjao
To ti je kao i GoW novi, da nema to ime niko ne bi ni znao da postoji ta igraKo o chemu, lik sa Fortnajt kachketom o shta je sveto![]()

Hahahhahha kako kenjas jezivoTo ti je kao i GoW novi, da nema to ime niko ne bi ni znao da postoji ta igra![]()