• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS3 PS2 X360 XBOX PC Max Payne Trilogy

Ne slušaj kontraše. Odigraj i pređi Max Payne 3. Divi se lokalitetu, muzici od koje ćeš početi samo u Drugstore da ideš i da nosiš havajke do kraja života dok gutaš barbiturate i viski.

Ja kažem da ne igra, čin nije do sad znači da ga je odbijalo tako da mu se verovatno neće svideti

Sve i da mu se ne svidi ne moze ostatiti ravnodusan na fantasticnan gunplay i akciju. :)
Mozda se nekima ne dopada novi ''ton'' koji je dobio MP3 ali niko ne moze da kaze da je los kao akciona igra.

Ma isti je ton, ljudi misle da je noar kad se dimi ulica
Ma znam ali dobar deo fanova se ne bi slozio sa nama. :D

Jedina mana koju igra ima po meni su ona ''mini'' ucitavanja kojih ima previse :D

Gledao sam pre neko vece Man on Fire sa Denzelom i bas me dosta toga podsetilo na Max Payna 3. Pa mi je gugl nakon filma izbacio gomilu clanaka koje sam propustio.

Ja kažem da ne igra, čin nije do sad znači da ga je odbijalo tako da mu se verovatno neće svideti
Ja sam prvi put prosle godine, pokidalo.

Ne slusajte kineske sluge :)

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

K&L gospode dragi koje smeće, jedva odigrah nekih dva sata igre na početku, obrisao, batalio, najbolja odluka u to vreme...

Možda bolje Kane & Lynch kec prvo, i to je potcenjeno
Ozbiljno ili se sprdash? Sve shto znam u vezi te igre je da je poprilichno popljuvana, pogotovo nakon one pizdarije na ... IGN? Kada je neki novinar popushio otkaz zbog loshe ocene.
Ako to ima coop, onda tju da igram.

Niko ne priča da je MP3 loša igra, odlična je, ali je loš nastavak.
Tako da svakako treba da odigra zbog kvaliteta igre, ali da zaboravi na prva dva dela dokle igra.

Back
Top Bottom