• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

kad komentarisu nesto, toliko truda itd a to izgleda meh i ocigledno cg....valjda da ne uvrede gosta.
I Marvel botove koji bi ih rastrgli u komentarima da su samo jednu scenu negativno komentarisali.

I ne znam čemu oduševljenje što Venom zaradio dobro u bioskopu, jedan generički super hero film nadmašio drugi, sad da li je čist Marvel ili imitacija Marvel filmova drugog studija, ne važno.

Tek ako Dina, ili neki originalni kvalitetni triler, drama pa i komedija zaradi ovoliko možemo da se nadamo da ima neke nade za filmsku industriju, a dok su god to i dalje super heroji i debilne franšize poput Fast & Furious, nema nade.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ne gledam ja, ne brini. Ali sam ovde poklekao zbog spoilera i kasnjenja od dve nedelje za USA premijerom.

I ne znam čemu oduševljenje što Venom zaradio dobro u bioskopu, jedan generički super hero film nadmašio drugi, sad da li je čist Marvel ili imitacija Marvel filmova drugog studija, ne važno.
Vaznije je da se gledaoci vracaju u bioskope. Godinu i po dana su bioskopi skupljali prasinu, i da se jos nastavilo to bi uticalo na produkciju novih filmova.

Venom kao venom, malo bitan film, ali super je sto je jasno pokazao da sve vise i vise ljudi ide u bioskope. U narednim nedeljama stize gomila bas super filmova, ako gledanost bude rasla onda ce i studiji biti spremniji da uloze jos para.

Gledaoci bolje da se više i ne vraćaju u bioskope ako će opet da gledaju samo super heroje

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

A hejteri koji su odavno prestali da gledaju te filmove bolje da prestanu da ih komentarisu i troluju po Marvel temama.

Ubo im je zicu Scorcese, mislim da je to samo jednom izjavio ,nije na nekom crusade protiv njih, a evo koliko meseci se unazad o tome komentarise. Ovaj resio da raspravlja o znacenju reci cinema, kao da je to bitno, jer ne moze da proguta srz te izjave a to je da je marvel laka plitka zabava ali umetnicki potpuno isprazno, sto je meni licno sasvim ok, ali eto njima tamo u industriji ne moze da najveci i najbogatiji zanr biti samo finansijski uspesan, mora biti i umetnicki validisan.
/simke mode off

E krenuo sam baš to da kucam pritom rekao je kako nema prostora za nešto drugo što je istina makar tada kada je to izjavio. Sad ih nema toliko samo zbog korone

Resio ih matori sa dve recenice, evo vec godinu dana imam osecaj da im je ova faca...
aixphP6.png

...kad god ga spomenu vezano za ovo.

A bukvalno nista strasno nije rekao, a i netacno. Da su ga ignorisali, do sada se ne bi vise niko ni secao da je izjavio bilo sta oko toga.

jer ne moze da proguta srz te izjave
pa čekaj, srž izjave je baš da mcu nije CINEMA. meni više izgleda da ovaj tvoj simke mod dublje nego što je potrebno analizira izjavu i kopa opravdanja koja bi da trivijalizuju kontra argumente. ne vidim ništa loše da se raspravi na tu temu, a zamena teza svakako nije produktivna...

Zar cemo stvarno da se lepimo za pojedinacne reci ako nisu 100% sihronizovane sa poentom ? Nek su i cinema, sta god da ta rec knjiski znaci, meni nije bitno to vec poruka iza njegove izjave sa kojom se slazem.

srž izjave je baš da mcu nije CINEMA.
Ne postoji nikakav pravilnik stvarno je od čoveka do čoveka, ja često poserem filmove koji su opšte cenjeni i priznati a par MCU filmova mi je medju dražim iz prošle decenije.

Marti je rekao da u bioskopu nema mesta za mnoge druge stvari pored Super Heroja a šta god da je dominatno i predstavlja monopol u nekoj industriji treba da se kritikuje kao što se raduju ljudi kad čuju da će da se štrajkuje,,,

Takodje ako se neki filmovi ne prave podjednako temeljno kao NEKI DRUGI i to se vidi ili barem ko želi da to vidi. Kapetan Marvel ne može u istu diskusiju sa Irishman, Bilo Jednom u Holivudu, Parazitom, Dzokerom .....

sve na mestu brt, ali nekako gubi sve to na težini kad mu pridodaš "nije cinema". ako hoćeš da bacaš mudrost nemoj to da istovremeno koristiš za bockanje među redovima, nije scholarly, tj onako kako bi svi mi trebalo da gledamo na martija.

Nek su i cinema, sta god da ta rec knjiski znaci, meni nije bitno to
jasno je da tebi nije to bitno, ali hiljadama zaposlenih koji su uložili svoj rad u veliki projekat koji na ovaj ili onaj način ima težinu, verujem da je bitno.

to je kao ono, ti i ja se bavimo istim poslom, ali ja pišam po tebi jer eto ja sam u jednom segmentu uspešniji od tebe i onda sve gledam kroz prizmu tog segmenta, dok su ostali nebitni.

sve na mestu brt, ali nekako gubi sve to na težini kad mu pridodaš "nije cinema"

Dobro pa svako se bori na svoj način, njemu je bilo najlakše da im tako otfikari jajca tom izjavom,nije ni on naivan. Mladji svakako imaju tviter da napišu sisaj ga matori, jebe nam se za Italijane Mafijaše etc.

Tako da ni meni nije najjasnije što je sad potrebno da tu neko nešto razreši, Eto Pol Šreder je prošle godine pričao kako je ugasio Kvins Gembit, Fridkin je izašao besan sa Rezervoar Dogs i pljuvao film tada....bilo i biće da se uvek preispituje kredibilitet nečeg aktuelnog. Pa evo koliko starijih gejmera ne voli Fortnajt i ne priznaje a publika nije mala sto put ratovala??

Back
Top Bottom