• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Marathon

Mozda ce ovi infested protivnici biti dostupni u novom PvE modu kojeg najavljuju.

Evo detaljnog pogleda na sezonu 2, nova mapa, klasa, weapon balancing, nova oruzja, i Cradle sistem za manuelnu nadogradnju core stat-ova. Trcanje po mraku u Dire Marsh-u ce biti pakao :D

more info @ https://www.bungie.net/7/en/News/Article/welcome_season_2

Sezona stize 2. juna, a od 2. do 9. juna ce biti otvoren free access svima.

Znači sada će biti još gore u Dire Marsh... Do sada je meta bila, uzmeš snajper i držiš deo mape, sada će biti isto samo što nećeš videti ko te puca i odakle xD jer mrak.

Mogli su da urade neku novu mapu u mraku.

I dalje mislim da su trebali. i SP content da ubace...

Odigrao sam jedno sat i po vreme.

Ne znam šta da kažem sem da dizajn svega kida ali da mi apsolutno ništa nije jebeno jasno šta treba da radim. :)

Ne znam šta da kažem sem da dizajn svega kida ali da mi apsolutno ništa nije jebeno jasno šta treba da radim. :)
Primarno se posveti resavanju questova za frakcije i sakupljaj basic resurse koji su potrebni za otkljucavanje njihovih bonusa [mozes da ih mark-ujes u upgrade meniju pa da ih lakse primetis kada ih nadjes na terenu]. Ti bonusi znaju biti bas znacajni, pogotovo kada kreces od nule [brze trcanje, brze skidanje heat debuff-a, jaci melee, itd]. Upgrade-ovan lik omogucava da se mnogo slobodnije kreces po terenu, sto onda omogucava i da se lakse upustis u vece PvP okrsaje.

Kliknuće.... posle nekih 5-7 sati :D

Znači fokus na fakcija questove i resurse?

Ne na Cradle? Pošto sam uništio sve u inventaru da skupim cradle poene.

Pa ne , moraš da imaš u inventaru puno stvari, ovo je ipak extraction shooter. Ne možeš uvek da ideš sa sponsored kitovima, tj možeš ali ono, nije toliko zabavno. Ovde je poenta u hoardovanju i nadograđivanju toga šta imaš ako ne možeš da nađeš bolje oružje.

Prvo oprema oružje i xp, onda cradle. Taj Cradle je izgleda novi sistem kako se nadograđuju shellovi. Tebi do treće mape ne treba faktički bolji shell. I šta će ti nabudžen shell ako nemaš oružje da tamaniš druge. Igra je takva da iako imaš najbolju opremu a ne pozicioniraš se dobro, nego može sa grey oružjem da te uništi.

I uvek se fokusiraj na par oružja i njih stackuj, ona koja su najbolja. Bully, M77, neki scout i snajper. I možeš neki shotgun ako uopšte naletiš na njih.

Ja u prvoj sezoni ni jedan shell power nisam nadogradio do kraja, sve sam iz opreme koristio koju sam nalazio. Bio sam stackovan na kaju sap reko 500k vrednosti svega. I to sam nakon mesec i 20 dana prestao da igram. Pola prve sezone sam preskočio.

Ako potrosis sve na cradle, moze se desiti da tokom jedne sessije izgubis sve ostalo bitno sto imas u inventaru. 4-5 uzastopnih losih meceva i nestade sve.

Da li bih onda primarno trebao da igram solo ako su mi fokus contracti?

Ako nemas svoju grupu igraca, trios matchmaking je rizican jer mozes dobiti newb-ove koji ne znaju sta rade i da zbog njih izgubis opremu. Mada sad u season2 realno vise i nema newb-ova, skoro svi su vec naucili osnove igre.

Ako igras solo dobijaces XP za svoje questove, a u trios ces dobijati pomalo XP-a i za resene questove od saboraca. Tako se dobija najbolji progression, ali treba naici na igrace koji hoce da resavaju questove.

Back
Top Bottom