• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Man I Just Wanna Go Home

VoivodBG

nerealni elitista
Reaction score
8,789
Man I Juist Wanna Go Home Steam

capsule_616x353.jpg

Poster me naterao da wishlistujem i na kraju dana kupim igru. Njega je radio jedan Ruski strip crtač čiji stil jako volim, i koji već ima manju kilometražu po radu na raznim indi igrama, imate ih na steamu, ali ne bi ih imenovao.

Veoma kratka igra koja ide kao one stare knjige izaberi svoju avanturu. Sa veoma skromnim dizajnom zvuka i muzike, ali zanimljivim stilom (drugi crtač naspram postera, da ne bude zabune) gde je većina likova čudnjikavog izgleda i iskarikirana.

Najbolja stavka je dugme za motanje, kada god pređete neku deonicu imaćete mogućnost da ubrzate tekst i dođete do izbora koji prevashodno niste probali, i na taj način uštedeli na gubitku vremena čitanja jednog te istog teksta.

Malo me muči kako bih najbolje ocenio ovu igru. Ako vama ne smeta kratak rok igranja, do sat vremena da biste otvorili sve trofeje, onda će vam biti zanimljivo. A ponovo treba da ima to još nešto da bi držalo svima pažnju. Ili više izbora u priči ili pak bolji scenario. Nije da nešto fali i ovome, ali dosta toga je već viđeno i posuto omažima. Teško je zaista napraviti nešto novo i unikatno kada se dosta toga ponavlja.

Voleo bih da se developeri sa sledećom igrom više poigraju i razrade da postoji mogućnost neke gejm mehanike gde će igrač moći da igra, i da naravno bude više izbora.

Kada porazmislim malo bolje, sa obzirom koliko malo vremena imamo da trošimo na hobije, možda je četrdeset minuta do sat vremena dovoljno za igranje, pa bi trebalo osmisliti nešto u tom maniru. Hajde da vidimo šta će ta budućnost da nam donese.

Nisam refundirao igru na steamu, jer želim ovom timu da budu još bolji i da se potrude oko sledećeg naslova.

Kada porazmislim malo bolje, sa obzirom koliko malo vremena imamo da trošimo na hobije, možda je četrdeset minuta do sat vremena dovoljno za igranje, pa bi trebalo osmisliti nešto u tom maniru.
Bilo bi kul kada bi bilo vishe igara koje se mogu pretji za sat-dva.

Nisam refundirao igru na steamu, jer želim ovom timu da budu još bolji i da se potrude oko sledećeg naslova.
Ljudima koji refundiraju igru koju su preshli i nije im bila djubre, a ostalo je vremena da refundiraju, zhelim otpadanje shaka.

@Yuka Sakazaki kratko, ali slatko i zabavno, za kada se nema vremena za nešto "ozbiljnije".

Dobro ne bih baš lomio šake ljudima, ali im ide na savest.

Inače ovaj crtač postera je video recenziju i poludeo, kao što si se žalio da je kratka igra i još mene imenovao? :cautious:

Rekoh mu da sam dao svoj realističan vid na steamu recenzije, ali da zaista ne mogu da dam pozitivnu ocenu za jaku kratku igru, i da nisam tražio refundaciju. Pa se on jadan još jače izrantovao jer je na jednoj drugoj igri njegov dev prijatelj pukao zbog loših recenzija zbog trajanja, a ovaj hoće i sam da pravi igru pa ga puca nesigurnost.

Inače ovaj crtač postera je video recenziju i poludeo, kao što si se žalio da je kratka igra i još mene imenovao? :cautious:

Rekoh mu da sam dao svoj realističan vid na steamu recenzije, ali da zaista ne mogu da dam pozitivnu ocenu za jaku kratku igru, i da nisam tražio refundaciju. Pa se on jadan još jače izrantovao jer je na jednoj drugoj igri njegov dev prijatelj pukao zbog loših recenzija zbog trajanja, a ovaj hoće i sam da pravi igru pa ga puca nesigurnost.
Eh, ne dopada mi se bash ta reakcija, ali zbog chega ne mozhesh dati pozitivnu ocenu za jako kratku igru? Ako je igra dobra, zbog chega je duzhina bitna? Ono dolar po minutu ili neshto drugo?

Već sam to naveo u opisu gore, prekratka i ne nudi ništa novo. Zato se ograđujem da bi možda nekom drugom bila zanimljiva. Ali po mojem ličnom ukusu ne može pozitivna.

Back
Top Bottom