• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Mafia: The Old Country

Revan

Aldecaldo
Co-founder
Reaction score
5,533
a.jpg

Uncover the origins of organized crime in Mafia: The Old Country, a gritty mob story set in the brutal underworld of 1900s Sicily.
Fight to survive as Enzo Favara in this immersive third-person action-adventure.

• Summer 2025, coming to PC, PS5 and Xbox Series X/S
  • Linear, narrative driven game
  • Unreal Engine 5
  • Not open world game

Take2-ov Borderlands 4 je na kraju septembra, sve pre toga ce biti prenapunjeno igrama koje zure da izadju pre GTA6. Take Two je rekao da nece svoje igre ugroziti sa GTA6, Mafia i B4 su sada dobili datume.

Bas me interesuje kako ce nova Mafija da ispadne.

Last edited:
Odlicno uradjen trailer, bas lepo izgleda grafika, dosta su ubrzali akciju, igra deluje dosta dinamicnije, ako takav bude i gameplay...
Jedino sto mi se ne svidja su one tackice po ekranu, zaboravih kako se zove taj filter, gritty kao neki noise... ili to pravi dlss/fsr...

Kazu stealth sistem je zapravo ok, a ne nesto sto su ubacili tek da postoji, prica se provali odmah, ali je lepo ispricana, i linearna je dosta, ko prethodnici.

Super deluje sve ovo, kratko i linearno, bas sta mi treba, bar sto se toga tice. Sad gameplay i napucavanje mi bas i ne deluje najbolje.
Cekam da se otkljuca na ps5, uzeo sam u preorderu.

Zavrsio Mafiu The Old Country.
Jaka 7-ica. Dobra je gluma, voice acting i sve ostalo, muzika takodje... Prica je klasicna mafijaska i vec se zna ko ce umreti a ko preziveti. Kraj uzasan i bez smisla samo cu to reci :)
Solidna u svemu ali ne briljira ni na jednom polju, pokusava imitirati i RDR, Krejzi ovo za tebe :P, Uncharted cak, a opet sve je to nekako polu nesrecno izvedeno. Grafika u nekim momentima je super i briljira dok u nekim drugim kao da je rana ps4 igra. Najgore su mi nekako ove polu open world igre koja nije ni tamo ni vamo. Taman je trajala koliko mi i odgovara i fina je zabava ali nece ostati dugo u secanju.

Back
Top Bottom