• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mačke

Назови социјалну службу и пријави анонимно, исто као и полицији. Ти не знаш да ли ће реаговати на трагу твоје претпоставке. Реци дјеци и тој жени да каже дјеци да сликају. Нека ти неко да дигитални фотоапарат, сада то људи бацају малтене, па је ти сликај. Ја бих макар нешто покушао, не бих пустио тек тако и надао се некој вишој правди. Стартуј јој и ти ћалета, овако ће само да усмјере хејт према тој жени, балкански шљам је најбољи у пројектовању одговорности на другог.

Ova macka mi je prisla u restoranu, dobro je uhranjena, dao sam joj malo mesa da jede.
Voli da se mazi, medjutim primetio sam da je uvek saginjala glavu kad pokusam ispod brade da je ceskam, nekako uvek tad podmetne teme, ko da mi kaze, ovde me mazi, nemoj tu :)
Posle sam povalio da ima neke manje ranice ispod vrata, neka rupica, deluje ko ujed od psa, pa je zato branila to podrucje, ali generalno dobro izgleda i dobro se drzi, velika je bogme i jaka, par puta me ogrebala (ima velike kandze) kad se navadila kad sam joj dao meso, htela je u tanjir da mi skoci :D

Pre neki dan sam bio kod tetke, dvorište joj je puno mačaka, a ove tri su bile druželjubive 😺

wdggOsj.jpg

YE8tnsG.jpg
YMiLJEs.jpg
ZdegAjb.jpg

Neshto najsladje mi je kad mace krenu s tim zadnjim nogama da gurkaju. Obozhavam kad me uhvate prednjim shapama a zadnjim me udaraju :3

Back
Top Bottom