• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mačke

D9YQCzt.jpg

Pojavila se pre 5-6 dana, bukvalno ne mrda sa terase i stalno mjauče. Ima ogrlicu i umiljata je, čini mi se da ju je neko bacio pa je našla put ovde. Ako neko hoće da udomi mačku, neka skokne do Obrenovca, da mogu da vodim računa, već bih imao jednu 😅

Ако има огрлицу не вјерујем да ју је бацио, ко зна како је завршила ту. Што рече Твистер, давај јој макар храну и воду, сирота.

u kraju imamo ubice macaka. neka zena iz zgrade pored je macice bacala sa trotoara pod kola da poginu. veci problem je druga zenska osoba koja je ubila mnogo vise. veceras mi je zena koja ih hrani ispricala da je nasla mace koje je ovih dana trazila. isecene su joj obe prednje noge, razbijena glava i izvadjen mozak. tako je ostavljeno na poljani izmedju zgrada. skoro je drugoj izvadila oko. ovakva zverstva traju najmanje 2 godine. problem je sto osoba koja to radi je devojcica od 8 (OSAM) godina, a njenu porodicu boli uvo. niti moze da odgovara, ne ide da joj razbijemo glavu, niti mozemo da dezuramo 24/7 zbog deteta antihrista. nemam pojma sta moze da se uradi.

Prijavi socijalnoj sluzbi, za manje dolaze. Ja sam jednom klincu polomio vazdusnu pusku kad sam ga navatao, a posle zamalo i caleta. Verujem da ce jako dobro razmisliti da li ce isto da uradi opet.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

@drablj Таквих демона има у сваком граду изгледа. То су по мени јасне социопатске или психопатске одлике. Не треба то никада игнорисати, заборавити ни опростити. Види да прво изгураш све што може законски. Пријави социјалној служби ОДМАХ, немој да одугвлачиш нити због чега. Може и полицији после тога. Анонимно наравно.

Како не иде да јој разбијете главу? Постоји начин да се она физички казни и истраумира, са мало трајнијим последицама, што непосредно без законских перипетија, што посредно. Размисли и наћи ћеш начина. Ако се ништа не уради, она ће наставити са том праксом. Да ли је опрез вриједан живота још много невиних створења?

Најбитније - набави њену слику, тј. од оба та женска скота ако можеш, вјероватно тог малог генетског отпада има на друштвеним мрежама и онда распали по овим групама за заштиту и удомљавање животиња. Напиши форму са јасном адресом, дијелом града, као и историјатом свих активности и удри, copy/paste. Нарочито ако имаш фотосе од убијених животиња, то је јако оружје. Ако нећеш да се експонираш пошаљи админима група па нека они окаче. Битно је да она схвати да је људи посматрају.

@drablj Таквих демона има у сваком граду изгледа. То су по мени јасне социопатске или психопатске одлике. Не треба то никада игнорисати, заборавити ни опростити. Види да прво изгураш све што може законски. Пријави социјалној служби ОДМАХ, немој да одугвлачиш нити због чега. Може и полицији после тога. Анонимно наравно.

Како не иде да јој разбијете главу? Постоји начин да се она физички казни и истраумира, са мало трајнијим последицама, што непосредно без законских перипетија, што посредно. Размисли и наћи ћеш начина. Ако се ништа не уради, она ће наставити са том праксом. Да ли је опрез вриједан живота још много невиних створења?

Најбитније - набави њену слику, тј. од оба та женска скота ако можеш, вјероватно тог малог генетског отпада има на друштвеним мрежама и онда распали по овим групама за заштиту и удомљавање животиња. Напиши форму са јасном адресом, дијелом града, као и историјатом свих активности и удри, copy/paste. Нарочито ако имаш фотосе од убијених животиња, то је јако оружје. Ако нећеш да се експонираш пошаљи админима група па нека они окаче. Битно је да она схвати да је људи посматрају.

zena koja hrani macke i golubove (leti jedno 200 u komsiluku, a macke ih ne diraju) mi je kukala. ona daje skoro 30 000 mesecno na tu hranu. ja ne znam tu malu licno niti gde tacno zivi. ova zena zna i bila je kod njenog oca ranije. danas su imali raspravu ispred zgrade, jer je mala plakala zato sto ju je zena isprozivala. rekla je da ce pozvati socijalnu sluzbu (to sam joj ja danas rekao). bakabunda preti zeni itd. klasicne prozivke padaju vec par godina da je ona luda zena, mora da bude, jer hrani macke. nemam mobilni, nemam fotoaparat, nemam slike, nemam drustvene mreze i operisan sam od komunikacije na istim. ova zena isto to nema. jedino da kaze drugoj deci da je snimaju ili slikaju kad nesto radi/uradi.
socijalna kod nas je puna nekakvih feministkinja koje ne mogu ni da pogledam niti da imam posla sa njima. plasim se da ce pre stati na stranu deteta ako bude samo jedna rec protiv druge bez dokaza.

EDIT. Obrisan je deo poruke u vezi nasilja. Molimo vas pridrzavajte se pravilnika foruma. Undenis

Last edited by a moderator:
Molim vas da ne spominjete decu na taj nachin. Ako ti je stalo do machaka, iscimaj socijalno, ako nije, imash izgovor.

Back
Top Bottom