• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mačke

Kenjara im je jedino paklena inače ne znam za neprijatan miris. Više kerovi mada ako su moji onda mi to ne smeta ali može goste da mrači.

Heh ne moje goste, više starija rodbina....moji su sedeli i ćutali kad je Kangal spavao u sobi rip

Imaju miris bez sumnje, samo ne oseća ko se navikao. Ima ih i koji su alergični, pa ih razumem.
Kerovi imaju još jači miris, ali navikne se čovek, zavisi i od rase naravno.

sad samo osam imam
Crazy cat man 😂 Zhivish moj san.

edit:
Ova na fotki mi je jedna od omiljenih. Neko vodi rachuna o njoj jer je mekana i druzheljubiva :3 ima josh 3-4 brata i sestre, plus valjda mati i otac. Sve su maze, osim oca koji mi ne dozvoljava da mu pridjem... govnar.

WeChat Image_20210522103731.jpg

No, jako mi se svidja boja ove mace, a i share su jako lepe.

Last edited:
Ви који сте стерилисали мачкове, значи мушке, је ли ветеринар само разрезао им кесе и извукао мудашца или је скроз отфикарио, све са кесама? На западу раде први начин, овде су им скроз цапнули све.

Ostane kesa, bar kod ovih mojih ostala. Samo izduvana :D

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Ја сам очекивао да ће бити тако. Ушкопи ми вет мачкове више него што је потребно! :LOL: Од Мудолиза сада настаде Безмудолиз! :ROFLMAO::cry:

Каква дивна слика! Када год видим овако нешто, уз радост се одмах јави и мала брига - има ли ко да брине о њима, имају ли власнике неке?

Ja zaboravih da prijavim ovaj pokušaj satanizma kod mene od pre neki dan.

gIEu14w.jpg

Mile gospodin

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom