• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Mačke

Evo i mojih gremlina. :D

Ženkica Mića (yep, ženski Mića :giggle:) je najstarija, ima deset godina, veći deo dana provodi spavajući, a kad je budna omiljene aktivnosti su joj grebanje štokova vrata i jurcanje po stanu. Udomili smo je sa KP kad je imala četiri meseca, a ljudi koji su je oglasili su je našli ispod haube automobila.

IMG_2052.webp

Mili ima osam godina, a često ga zovemo i Ludi jer je blesavog karaktera. Omiljena aktivnost mu je da jede. Čim čuje da se otvara ormarić u kom stoji njihova hrana i grickalice, šta god da radi u tom trenutnu prekida i brzinom munje se pojavljuje ispred istog. Inače, sme da jede samo medicinsku (anti-struvit) hranu za mačke, ali se malo ogrebe i za neku poslasticu, jer je apsolutno nemoguće dati ostatku družine, a da on ne dobije. Udomljen je kao mače od nekih mesec dana iz podruma susedne zgrade.

IMG_2182.webp

And last, but note least - braća burazeri, Aji i Mrši. Imaju šest godina i takođe su udomljeni sa ulice (gde su bili bačeni u kesi) i to kao mačići od 2-3 dana "starosti" (još su imali pupčanu vrpcu). Maksimalno smo im se posvetili kako bi ojačali i stasali u dva lepa mačka. Aji je dobio to ime jel se stalno oglašava mnjaukom koji više liči na "aji" nego na "mnjau". Razmažen je i pun sebe, voli više da leži i kulira (kao na slici) nego da se bavi mačećim aktivnostima.

IMG_1992.webp

A burazer Mrši je njegova sušta suprotnost, hiperaktivan je i kad ne spava uglavnom jurca po stanu, a društvo mu u tome često pravi Mića. A ime Mrši je dobio zato što je mršavko. ;)

IMG_2181.webp

Jeste, izvalih tek kad sam pogledao slike na velikom monitoru, dok se na mobilnom ne primecuje uopste, na mobilnom kad se gleda, izgleda ko da je slikano DSLR-om...

Anyway posto mi se isprecila ograda, morao sam bas dosta da zumiram i zato se izgubilo na kvalitetu slike... ja imam 3x optiku i tu je savrseno i vrlo je upotrebljivo do 10x... ali sve preko toga je bas heavy processing, kao sto se vidi na fotkama...

Back
Top Bottom