• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries Switch PC Letnje gaming prezentacije 2025 [Summer Game Fest, PlayStation, Xbox, Nintendo...]

DieH@rd

Well-known member
Real Journalist
Reaction score
11,762
gw2ugSR.png

Ovog leta kreće eksplozivna prodaja Nintendo Switch 2 platforme, ali i igrači starijih konzola ce imati sa čime da se igraju. Tranzicija Xbox-a u nezavisnog izdavača softvera se privodi samom kraju, PlayStation je ostao bez GTAVI pa će morati da dopune ponudu (ili makar najave) necim zanimljivim, a PC nastavlja svoju tihu dominaciju sa glasinama koje govore da će Microsoft uskoro ponuditi ne samo PC Windows-based handheld već i novi frontend koji će biti optimizovan za upotrebu sa gamepad-om.

Što se gaming prezentacija tice, većina livestreamova će biti fokusirana na sledeći vikend kada ćemo imati šansu da vidimo preko njih 10!

3. jun @ 15:30 - State of Unreal
4. jun @ 23:00 - PlayStation State of Play
6. jun @ 23:00 - Summer Game Fest

7. jun @ 01:00 - Day of the Devs
7. jun @ 02:00 - Devolver Digital showcase of Ball X Pit
7. jun @ 18:00 - Wholesome Direct
7. jun @ 19:00 - Women-Led Games Showcase
7. jun @ 20:00 - Latin American Games Showcase
7. jun @ 21:00 - Southeast Asian Games Showcase
7. jun @ 22:00 - Green Games Showcase [environmental friendly and educational games]
8. jun @ 01:00 - Frosty Games Fest [Australia & New Zealand games]
8. jun @ 19:00 - Xbox Games Showcase + The Outer Worlds 2 Direct
8. jun @ 21:00 - PC Gaming Show

9. jun @ 04:00 - Death Stranding 2 GAME PREMIERE [Kojima, Geoff & game cast]
10. jun @ 06:00 - Black Voices in Gaming Showcase

Ostatak godine:
glasina - junski Nintendo Direct oko premijere Switch 2 konzole
glasina - junski PlayStation State of Play
19. avgust - GamesCom Opening Night Live
septembar - TGS 2025
11. decembar - The Game Awards 2025

Last edited:
Megaton! Sutra uvece, 40+ minuta.

Eto tu cemo skoro sigurno dobiti RE9 najavu [stare RE igre su sve imale premijeru na PlayStation eventovima].

Sto se 1st party igara tice, ako ih i bude, ocekujem samo jedan naslov na samom kraju...

Last edited:
Sta da kazem osim da nema opraavdanja sa ovako i lose igre i generalno malo igara...
Kada se samo setim da je 2006 sve ovo izaslo....
1748987033097.webp
A treba da cekam venoma ili wulwerina ili tako neko marvelovo sranje ...

Proslo je i vreme Holivuda, tako i zlatno doba PC gaminga, pomiri se sa tim.

Eto tu cemo skoro sigurno dobiti RE9 najavu [stare RE igre su sve imale premijeru na PlayStation eventovima].

Sto se 1st party igara tice, ako ih i bude, ocekujem samo jedan naslov na samom kraju...
BloodBorne, I called it

Nasao se neko ko je analizirao samo interne/partnerske PlayStation igre [SIE published] na SoP/Showcase event-ovima. Koliko je pokazano na svakom show-u, i koje igre su izdate a da nisu bile ni na jednom show-u.

Nije bio lose!

-------- State of Play June 2025 --------
-----------------------------------------

Lumines Arise - fall 2025, PS5 & PSVR2
Pragmata - 2026

Romeo is a Dead Man - 2026, Grasshopper Manufacture, Suda 51
Silent Hill f - 25. sept 2025!
Bloodstained: The Scarlet Engagement

some Digimon crap
Final Fantasy Tactics: The Ivalice Chronicles - sept 30, ps4, ps5
Baby Steps - sept 8, ps5
Hirogami - sept 3, ps5
Everybody's Golf Hot Shots - sept 5, ps5
Ninja Gaiden: Ragebound - Jul 31, ps4, ps5
Cairn - Nov 5, ps5, demo today
Mortal Kombat Legacy Kollection, 2025
Project Defiant wireless arcade stick
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater
Nioh 3 - early 2026, demo today!
Thief VR: Legacy of Shadow - 2025

Tides of Tomorrow - feb 24 2026
Astrobot 5 new challenge levels, custom DualSense controller
Sea & Remnants, 2026
Sword of the Sea - avg 19, PS+ extra/premium
FBC Firebreak, june 17, PS+ extra/premium
007 First Light - 2026
Ghost of Yotei - gameplay this july
Marvel Tokon Fighting Souls - Arc System Works, 4v4 teams, PS5 & PC, 2026

-----------------------------------------

Lumines Arise - sta je ovo koji k, tetris... kakva glupost

Pragmata - konacno dogurase do gameplay-a, posle toliko godina... pa je jos pomerili za 2026, ko da je crnogorci prave...
podseca malo na Bioshock sa ovom malom, nisam odusevljen...

Romeo is a Dead Man - Dead Rising type, not my type...

SILENT HILL f - suvise je last gen

Bloodstained: The Scarlet Engagement - Metroid, pa jos Co-Op, ima li sta gore...

Baby Steps - svidja mi se, deluje veoma zabavno, mada ne znam kako se igra, to jest upravlja, deluje mi da ce biti frustrating as fuck

Metal Gear Solid Δ: Snake Eater - deluje dobro... mada original nisam igrao duze od sat vremena, videcemo koliko ce me ovo drzati

007: First Light - svidja mi se sto se radi, videcemo kako ce ispasti...

Everybody's golf je uvek bio neverovatno zabavan u početku. Kasnije postane ozbiljno težak ali negde do pola je čista opuštajuća zezancija.

Ninja Gaiden: Ragebound - izgleda odlično, deluje kao odlična igra

Baby Steps i Cairn - očekivao sam da će igre o metodičnom i pažljivom kretanju stići mnogo brže po uspehu Death Stranding

novi Bloodstained - nekako mi deluje mnogo manje privljačno od prvog dela. Baš mi deluje kao SOTN za ljude sa jeftinim ulaznicama. Uravo ono što su hejteri govorili za Ritual of the Night.

dosta eksperimentalnih igara koje deluju potencijalno zaniljivo ali nisam siguran kako će stvarno da izgledaju

Ghost of Yotei - predtrejler za trejler koji najavljuje da će biti trejler sa datumom izlaska trejlera gde će da pokažu neku scenu iz igre

Everybodys golf sam bas voleo da igram na psp-u, kasnije na viti isto. Kucne verzije nikad nisam nesto igrao. Ovo sto su najavili i dalje deluje kao nesto sto bi radilo na viti bez problema, bas lose :/ Al bice fun for sure.

Ninja gaiden indeed super deluje.

Bloodstained meni ima ogavan art i za prvu igru sam to pricao a vazi i za ovu ekspanziju. Odbojno mi sve izgleda, dizajn, boje, animacije sve... Gameplay je klasika, al nisam mogao da predjem preko vizuelnog utiska.

Last edited:
Kada su pokazali FFT bas me razocaralo kako izgleda... OG verzija izgleda bolje nego ta enhanced verzija gde su samo neki filter lupili na 2d sprajtove. Mogli su to bolje odraditi za tako legendarnu igru.

Back
Top Bottom