• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Kolekcionarstvo

Zegota

Well-known member
Co-founder
Reaction score
3,757
Ideja je da se thread odnosi na sve vidove kolekcionarstva. Neko na kolekciju gleda kao na investiciju, kod druge osobe to može da bude nostalgija, ili produžetak nekih interesovanja, itd.
Ovde možete da podelite deo ili celokupnu kolekciju. Zaista nije bitno da li je nešto vezano za gaming, da li su stripovi ili knjige, kolekcija vinila, društvene igre... Raznolikost se ceni i, takođe, da vama u kojoj god meri taj skup predmeta nešto znači.

Baš sam čistio policu na kojoj je između ostalog i kolekcija PC igara.

1v2IWhb.jpg

i1fhtzO.jpg

Mrtf638.jpg

MiRAdff.jpg

kt1ju8Q.jpg

wm0Ki6q.jpg

Zx9q1wv.jpg

Evo moja stara fotka, fali par stvari koje imam i par treba da stignu u narednom periodu. Trenutno sam u planiranju nabavke ostalih koje mi fale i sta bih jos uzimao da upotpunim.

Diablo 001.jpg

Evo i artbookovi koje sam relativno skoro krenuo da skupljam.

art book.jpg

Last edited:
Evo moja stara fotka, fali par stvari koje imam i par treba da stignu u narednom periodu. Trenutno sam u planiranju nabavke ostalih koje mi fale i sta bih jos uzimao da upotpunim.
Chini mi se da si Starcraft fan.

Nema veze, Atari je isto sjajna mashina!!! :D
Doneo je ljuba kod mene okup pre 100 godina Atari, bas je bio udar nostalgije.

Ja uglavnom knjige i stripove skupljam, mada i to dosta manje u zadnje vreme.

Doneo je ljuba kod mene okup pre 100 godina Atari, bas je bio udar nostalgije.

Ja uglavnom knjige i stripove skupljam, mada i to dosta manje u zadnje vreme.
Atari 2600 na widescreen flat panel tvu preko composite konektora, to je 2011. bilo kul.

Jasno, znam taj osetjaj, jer sam i ja takav, ali ko pita ne skita :D
A i ljudi se menjaju. Sve čekam da flipnem i rasprodam sve što imam. Uglavnom to ljudi urade kad skontaju da im je dosta svega.

Last edited:
Ideja je da se thread odnosi na sve vidove kolekcionarstva. Neko na kolekciju gleda kao na investiciju, kod druge osobe to može da bude nostalgija, ili produžetak nekih interesovanja, itd.
Ovde možete da podelite deo ili celokupnu kolekciju. Zaista nije bitno da li je nešto vezano za gaming, da li su stripovi ili knjige, kolekcija vinila, društvene igre... Raznolikost se ceni i, takođe, da vama u kojoj god meri taj skup predmeta nešto znači.

Baš sam čistio policu na kojoj je između ostalog i kolekcija PC igara.

1v2IWhb.jpg

i1fhtzO.jpg

Mrtf638.jpg

MiRAdff.jpg

kt1ju8Q.jpg

wm0Ki6q.jpg

Zx9q1wv.jpg
Lep odabir PC igara

Gde drzite sve to jbt :D Od kada sam u stanu nema vise ogromnog podruma i tavana da talozim stvari :D

Dosta puta tokom zivota sam sakupljao razne stvari i uvek sam posle par godina odustajao i samo bio pissed sto sam to uopste i krecao, tako da u zadnjih 10 godina ne sakupljam nista, al volim da gledam lepe kolekcije to mi je dosta :D

Back
Top Bottom