• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Koji TV kupiti?

Proveri koja je razlika u ceni između CX i C1, deluje mi da je nešto minimalno trenutno.

Ima 4k remuxa na rarbg i ru treker samo jbg mnogi sidovi brzo crkavaju....Slično je i za hd varijante možda i gore...

Proveri koja je razlika u ceni između CX i C1, deluje mi da je nešto minimalno trenutno.

Pa, 10-12k rsd je trenutna razlika.

A verujem da svi znaju razlike između ova dva, ali evo i jednog summary-ja sa rtings sajta:

The LG C1 OLED replaces the LG CX OLED, and overall they're very similar TVs. The biggest differences are that the C1 comes in a larger 83 inch variant, has the newest version of webOS, and includes new 'Game Optimizer' settings, including an input lag boost that reduces input lag by a few milliseconds. Our unit of the C1 has poor out-of-the-box color accuracy and lower brightness compared to the CX, but this could just be due to panel variation. All things considered, if none of the minor additions are essential to you, the CX may offer a slightly better value.

Šta ja znam, za tih 10-12k mogu da uzmem WD Elements od 4 TB koji je na akciji sada u WinWinu. Ove razlike između CX i C1 mi ne znače skoro ništa. Jedino ako sam propustio nešto.

Hm... ovo za SDR, to nisam naišao na drugim recenzijama. :unsure:
Hvala za ovo, zato volim ovakve forume :)

Recimo ovde nikad se ne bi reklo da C1 ima toliko bolji SDR:

Našao sam C1 za 161k rsd upravo.

Tako da mislim da je sada no brainer koji tv uzeti.

Bas me zanima koliko ce da spuste cenu u odnosu na konkurenciju.

Uh, ovo bi mi doslo u pravom momentu, njihove cene sa lg techom, jos ako rese da se uguraju na trziste nekom agresivnom cenom

LG je tu gde jeste ne samo zbog OLED panela vec i zbog odlicnog processing chipa i podrske za maltene sve zivo od servisa. Ne ocekujem cuda od XIaomia.

mitv6and77oled.png

55 incha - 749$
65 incha - 1049$
77 incha - 2680$

Xiaomi has also added to its potential gaming chops with NVIDIA G-SYNC and an "optimized for Xbox" rating. The Mi TV OLED 77 also offers VRR, ALLM and a 1 millisecond (ms) response rate. The dual HDMI 2.1 device is also the only new TV to be touted in terms of its audio performance, with 70W of 3.1 channel audio power contained within speakers with the same Harman Kardon branding as the Mi Mix 4, as well as support for DTS and Dolby Atmos.

Back
Top Bottom