• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Izgleda da je Jokić doneo u Denver i još jednu klasičnu sprsku odliku. Drastičan pad u drugom poluvremenu.

Znači neverovatno, sinoć mi izašao yt short

I razmišljam nešto, kakve veze ima da l hoćeš ili nećeš da smršaš, treba radiš to zbog zdravlja. I danas šta se sve dogodi...
Još pričao o planovima gde vidi sebe, šta će bude ne zna se... Baš onako, spooky intervju.

Inače, on je od mladje generacije bio trener koji najviše obećava možda. U Megi čuda radio, Jokić sigurno mnogo duguje njemu, a i ko zna koliko drugih igrača.

Last edited:
Inače, on je od mladje generacije bio trener koji najviše obećava možda
Da, bas sam ga prizeljkivao na klupi reprezentacije jednog dana, ono jednom kad je vodio Srbiju, izdominirao je...
Tesko padne, kad tako nasmejan i mlad covek ode.

Žreb za košarkaše OI​

A grupa: Australija, pobednik KT u Grčkoj, Kanada, pobednik KT u Španiji,
B grupa: Francuska, Nemačka, Japan, pobednik KT u Letoniji
C grupa: Srbija, Južni Sudan, pobednik KT u Portoriku, SAD

Sa amerima, ebali smo chvorka, mada mozda i nije lose da smo sa njima u grupi, pa da ih izbegnemo kasnije do eventualnog finala, ali opet ako budemo drugi u grupi, ici cemo na tezeg protivnika dalje.

Naša selekcija igraće u Parizu u grupi C protiv Amerike, Južnog Sudana i pobednika kvalifikacionog tunira u Portoriku.

Tamo će se za vizu boriti Meksiko, Obala Slonovače, Litvanija, Italija, Portoriko i Bahrein.

Vala, ako bude Italija, mozemo da pakujemo kofere odmah 😅

edit

Kari ludak, najbolji pogodak koji sam video ikad

Last edited:
Back
Top Bottom