• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Dobili smo rivala u polufinalu, to ce biti Kanada, koja je pobedila Sloveniju, bilo je izjednaceno prvo poluvreme, ali u drugom se Kanada odlepila na +10 i odrzala to sve do kraja...

Obzirom da je Slovenija ispala, obezbedili smo direktno ucesce na Olimpijskim igrama!

Pored nas, od evropskih ekipa, to ce biti samo jos Nemacka, koja cu u polufinalu igrati protiv Amerike...

Vec vidjeno finale je Amerika - Kanada.

Mi smo imali srecu sto smo imali laku grupu i zreb, te smo dogurali ovako daleko, mada digli smo i formu od Dominikane, da nemamo kvalitet, ne bi pobedili Litvaniju, medjutim bice tesko protiv Kanade i eventualno Amerike, oni su bez sumnje veliki favorit.

Ne znam ko bi iz naseg tima mogao da zaustavi Shai Alexandera, a imaju i Dilona Bruksa koji kida odbranu i koji ce se prilepiti na Bogdana, nece moci ni da dise.
Takodje imaju i Bereta, jakog i stamenog centra, kompletno su popunjeni kao tim... ali imamo i mi ono nesto i inat, samo zavisi dal ce se zvezde poklopiti taj dan, da odigramo iznad svojih mogucnosti i da sutevi ulaze... ako se desi da Bogi poludi i ubaci gomilu trojki, sve je moguce, a i ako izgubimo i dalje imamo priliku da se borimo za bronzanu medalju, tu vec protiv Nemacke imamo sta da trazimo... nek nam je sa srecom!

Sta vam je? Bolji smo od Kanade, koja opet po mom misljenju nije pokazala nista posebno protiv jacih ekipa da bismo mi trebali sad nesto da strahujemo u polufinalu. Ako budemo fokusirani i smanjimo gluposti kakve smo pravili protiv Italijana, iznenadilo bi me ako ne bismo dobili.
Davidovac ima da ih zakljuca.

Ispeci pa reci, skuvaj pa se rokni,
dva put meri jednom seci, pa pandura kokni.

P.S. Duvaljka lagana sem ako se stvarno iko nada srebrnoj medalji. #teambronze

Pa ono, imamo realne šanse za finale s obzirom da imamo dva dana pauze za odmor od Litvanaca. Čak bih pre rekao da možemo da dobijemo Kanadu nego Litvaniju.

Ali svakako sam super zadovoljan i da puknemo.

Ne samo da su bolji, nego su nam i los match-up Kanadjani. Jedino nas mogu izvuci Karijeva iznenadjenja, da se raspucaju mladji Jovic, Davidovac, Petrusev, Milutinov da raznosi pod reketom i da Marinkovic/Dobric eksplodiraju, posto su tu Kanadjani najjaci u odbrani i imaju 5 dobrih defanzivaca za Bogdana i Gudura. Njihov napad verujem da mozemo koliko-toliko da limitiramo, i ovako izgledaju kao osrednji NBA tim koji pegla iso kosarku i koji postize puno poena iz tranzicije. Napad im ne lici ni na sta, a odbrana od sjaja do ocaja.

Ipak imaju 7 NBA igraca sa razlicitim ulogama i svi imaju kakvu-takvu minutazu, shodno njihovom kvalitetu. Nisu nepobedivi, ali treba dosta faktora da ide na nasu vodenicu da bi jedva slavili protiv takvih.

Meni vec krenula trema da drma pred sutrasnji mec. Ne mogu nista da igram pd nervoze. Ajmo zgazi ih sveee [emoji1212][emoji1212][emoji1212]

Послато са SM-G990B помоћу Тапатока

Back
Top Bottom