• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

Gotovo je, Denver je sampion NBA lige, Nikola Jokic je uzeo NBA prsten!!!

Neverovatno kako je pobedio Denver, ocaj ocaja im je bio sut za tri poena, losa i slobodna bacanja, nervozno usli u mec, uspavano, sudije ih zatim unistile i nekim cudom, Denver ipak pobedjuje... kako je krenulo, mislio sam serija se vraca u Majami, ali Denver je ipak pokazao da dovoljno zeli titulu vec sad, alal vera!

Gotovo je, Partizan je sampion!!! 🏀🖤🤍⚫⚪

Nenaslovljeni-dizajn-38-2.jpg

Aj da pitam tebe @2CR4ZY , kao stručnjaka.

Da li si za to da zovemo naturalizovane igrače u reprezentaciju?

Pa jesam, ceo svet to ionako radi... Sve je to već odavno obesmišljeno...i sad tu mi jedini uz litvance da se držimo samo svojih i da nemamo uspeha, to mi ne drži vodu... Mi sem Jokića i Bogdanovića nemamo više dobre igrače.

Ma koji Bogdanović druže...
Pa tek onda nećemo razvijati nove igrače. Bićemo kao partizan na kraju sa full stranom prvom petorkom.

Ja sam za to da se dovede jedan stranac, na poziciji gde smo najtanji, recimo krilo ili plejmejker... a Bogdanovic je nas najbolji igrac, kad je repka u pitanju, vec dokazano, o tome necu cak ni da diskutujem.

Ma ne valja nista, samo je najbolji strelac Svetskog Prvenstva... to sto su sve bogalji oko njega i u repki i u klubu, to je druga prica, ali sad ako Jokic bude igrao, imace bar nesto vise prostora da ponovo pokaze sta zna...

Back
Top Bottom