• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Košarka (Euroleague, NBA, ABA liga itd...REPREZENTACIJA i takmičenja)

25011_ilustracione_f.webp

Niko ne komentariše ovo ludilo izđemu Denvera i Minesote? Lično posle svega ovoga nemam ideje ko će da pobedi ali ova sedma utakmica ima da bude prava bomba!

Pratim pomno serijal, sesta utakmica je bila ono... Minesota pocela u fazonu, e necemo mi ovo, umorni smo, eto pobedite nas, ali ne, Denver rece, ipak bolje vi pobedite, ne igra nam se danas, mi smo umorniji...
Sve u svemu, siguran sam da Denver pobedjuje u sedmoj utakmici kod kuce i da prolaze dalje, osim ako nemaju neku povredu... Marej je pod pitanjem, ali po zadnjim vestima, igrace sigurno, e sad kako ce igrati zbog povrede, to ce biti veliki faktor... ali ako bude mogao da igra kao kad je zdrav i u formi, onda Denver prolazi bez problema, a ako to ne bude slucaj, onda ce biti gusto... no svakako ocekujem pobedu Denvera.

Niko ne komentariše ovo ludilo izđemu Denvera i Minesote? Lično posle svega ovoga nemam ideje ko će da pobedi ali ova sedma utakmica ima da bude prava bomba!

Gledam svaki mec, ustanem ujutru i pre posla vratim emisiju i onda motam reklame, neka nebitna slobodna bacanja, prekide. Planirao sam bio i da ustajem da pratim nocu, ali ovo mi je mnogo prakticnije.

Vidim i sta je @2CR4ZY napisao i ne slazem se sa tim. Denveru se u ovoj seriji dvaput dogodilo to da ih je Minesota rasturila i to kao da su neki non-plejof tim. Plus onaj prvi mec kada su izgubili. Tako da, nije da im se "ne igra danas", vec tu postoje neki sistemski dubinski problemi, koji isplivaju s vremena na vreme.
Jokic je standardno dobar, nekad predobar, ali on definitivno nije problem. Problem je ostatak tima i njihov mindset, srljanje Mareja, Porter koji ne moze ubaciti jedan sut, kao i generalno nacin na koji igraju napad. Odbrana takodje se raspadne nekad sama od sebe. I deluje da nema pravila zasto se to desava, igraju toplo-hladno, i zbog toga i kazem da imaju tih dubinskih problema.

Neki kazu kao da je ovo razlog (sudija):

Wolves in games with Marc Davis: +71
Wolves in all other games: -43

Naravno, mozda ima to uticaja, ali nije toliki uticaj kao sto se prica.

Sve u svemu, slazem se @CARNEX , bice prava bomba poslednji mec, jedva cekam iskreno. Ali apsolutno mislim da niko na svetu ne zna sta ce se dogoditi na ovom mecu, jer Denver igra previse nekonzistentno. Tako da vrlo lako mozemo da vidimo Jokica da se pakuje i da ceka Olimpijadu. Ali isto tako, mozda opet svi "kliknu" i kasnije osvoje jos jedan prsten. U ovom trenutku, licno, mislim da Minesota ima bolji momentum. Ali nadam se da ce me Denver demantovati.

Ja izvrtim ujutru sofascore, ali za ovo večeras se razmišljam da ustanem. Kad se setim kad se gledao sakramento pre, ustanem pa pravac u školu, to su bila vremena...

Htedoh ja napisati koju, ali nisam hteo da probijam led. Saglasan sam s Nelexom, dodao bih samo da je MPJ razocharao.

Gledam svaki mec, ustanem ujutru i pre posla vratim emisiju i onda motam reklame, neka nebitna slobodna bacanja, prekide. Planirao sam bio i da ustajem da pratim nocu, ali ovo mi je mnogo prakticnije
Tako i ja radim, mnogo praktičnije, gledam kad mi odgovara, a i mnogo brže, ne moram da čekam timeout-e da se završe, jer ih bude previše.

Što se zadnje tekme tiče, meni je prilično očigledno da je Denver namerno pustio tu utakmicu, nisu ni želeli da se trude, razlog tome mogu biti povrede i umor, ali Denver je posle vođstva od 9:2, totalno prestao da igra, ispucavali neke nerezoske trojke, odbranu nisu igrali, već su mislima bilo u sedmoj utakmici u Denveru, znali su da će tu rešavati.
Takođe, teško je jednog istog protivnika pobediti 4 puta za redom, pa i neku slabiju ekipu, a kamoli jaku poput Minesote.
Denver je namerno pustio prošlu utakmicu i završavaju posao u sedmoj, ako budu svi zdravi, a ako Marej i dalje vuče povredu što je vrlo verovatno, biće teško i moraće da traže neka rezervna rešenja... Čak je i KCP rovit, i Jokić igra sa povredom, nema igrača u završnici nba, a da ne vuku neku povredu.
Takođe pritisak sedme utakmice... To je jedna utakmica koja sve rešava i dovoljno je da se desi neka povreda, problemi sa faulovima, naklonost sudija, loš šuterski dan jedne ekipe, a dobar šuterski dan druge ekipe... Sve je moguće, ali ja mislim da Denver prolazi i da će Jokić da ih uništi.

Ispao Denver, vodili 15 razlike i raspali se u drugom poluvremenu, koliko vidim po rezultatu, nisam gledao tekmu, a bogami i neću gledati...

Edit

Zapravo imali su +20 i to prokockali u drugom poluvremenu, što govori da su igrači premoreni ili povređeni.

Last edited:
Meč je bio lekcija kakorastaviti Denver. Pritisni sekundarne igrače i čekaj da se Jokić i, ovog puta, Marej umore. Kada se to desilo sve je krenulo nizbrdo. Sa ostalim igračima spakovanim po Minestotinim džepovima kraj je bio neizbežan.

MPJ i Marej da lete, kvalitetan centar da se dovede kao rezerva i plej

čudo da niko ne pominje kako je Zvezda počistila groblje u finalu aba lige

Last edited:
Back
Top Bottom