2CR4ZY
Forumski Apotekar

Srbin vlada NBA ligom – Jokić opet MVP! - NBA - Košarka - B92.sport - B92.net
Srpski košarkaš Nikola Jokić opet je proglašen za najkorisnijeg igrača sezone (MVP) u NBA ligi!

Niko ne komentariše ovo ludilo izđemu Denvera i Minesote? Lično posle svega ovoga nemam ideje ko će da pobedi ali ova sedma utakmica ima da bude prava bomba!
Htedoh ja napisati koju, ali nisam hteo da probijam led. Saglasan sam s Nelexom, dodao bih samo da je MPJ razocharao.Niko ne komentariše ovo ludilo izđemu Denvera i Minesote? Lično posle svega ovoga nemam ideje ko će da pobedi ali ova sedma utakmica ima da bude prava bomba!
Tako i ja radim, mnogo praktičnije, gledam kad mi odgovara, a i mnogo brže, ne moram da čekam timeout-e da se završe, jer ih bude previše.Gledam svaki mec, ustanem ujutru i pre posla vratim emisiju i onda motam reklame, neka nebitna slobodna bacanja, prekide. Planirao sam bio i da ustajem da pratim nocu, ali ovo mi je mnogo prakticnije
Pa ni ti kada popiješ kafu ne pričaš svaki putčudo da niko ne pominje kako je Zvezda počistila groblje u finalu aba lige
Zato prošle godine navlačenje kožure palo. Panter u repki i slične priče.Mozda zato kako se ne bi svadjali i padali banovi?
Kakve to veze ima sa Patlidžanom i Zvezdanom?Panter u repki i slične priče.