• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch Kirby and the Forgotten Land [Spring, 2022]

Zavrsio sam igru pre neki dan u co-opu sa zenom. Mogu reci da je meni ovo najslabija platformska igra koju je izdao Nintendo u poslednjih nekoliko godina. Verovatno sam navikao na vrhunski kvalitet na koji me je navikao Nintendo pa je zato takav dozivljaj. Glavni nivoi i nisu tako losi, dok sporedni leveli su tako dosadni i monotoni da sam prestao da ih igram u 3.worldu. Opsti utisak je da sam mnogo vise ocekivao od igre. Ocena 6.

Poceo sam da igram Kirby, sastavio odmah 2 sata i mogu reci da mi se svidja, veoma simpaticna i opustajuca igra.
Prelaka za sad, ali bar moze opusteno da se igra, vidim da je fps zakljucan na 30, jel moze putem nekog moda da se otkljuca na 60, bilo bi mnogo bolje iskustvo, ovako je malo usporeno...
Vidim da ne traje predugo, tako da mi deluje da cu je zavrsiti.

Poceo sam da igram Kirby, sastavio odmah 2 sata i mogu reci da mi se svidja, veoma simpaticna i opustajuca igra.
Prelaka za sad, ali bar moze opusteno da se igra, vidim da je fps zakljucan na 30, jel moze putem nekog moda da se otkljuca na 60, bilo bi mnogo bolje iskustvo, ovako je malo usporeno...
Vidim da ne traje predugo, tako da mi deluje da cu je zavrsiti.
Imas ovde modove za sve igre, pa baci pogled. Bitno je da koristis verziju igre koja je preporucena za mod.

Uhh, predjoh igru, zadnji deo se oduzio, nisam ocekivao toliko boss borbi zaredom, skocila je i tezina, za generalno prelaku igru, ali ok nista sto predstavlja problem, igra je ocigledno ciljana ka mladjoj publici, otud i laksa tezina, sto mi ne smeta, igrao sam igru u sesijama po sat, dva dnevno i to je dovoljno da ti ne dosadi, preko toga bi vec bilo problematicno, sva sreca nije puno duga, pa se brzo ocisti.

Sta reci, veoma kvalitetna i raznovrsna platforma, nije na nivou Maria, ali ja licno ne znam za boljeg klona od ove igre, mada ne bi je samo nazvao klonom, jer igra nudi i dosta novina, kao sto je to usisavanje protivnika, oruzja, objekta itd, pa jos po nekoliko evoluiranja tih 10 oruzja sto otkljucas, dosta raznovrsnosti, kako u naoruzanju, tako i u samom gameplay-u u toku nivoa.

Zavrsih sve main i sve sporedne aktivnosti, sva sreca kratko traju, te ne mogu da dosade.

8/10

Back
Top Bottom