• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PC Kingdom Come: Deliverance II

Au kakvi shotovi, jasni i detaljni, pogledaj tu definiciju. Najmanje me zanima grafika kod igara ali koliko su preterali sa modernim polu završenim Unreal TAA muljavinama počeo sam da reagujem kad vidim ovako nešto konačno kako valja odradjeno.

Prelepo izgleda. I baš kao veštac ima taj osećaj stvarnosti, kao da je tu negde iza dva-tri brega.

koliko ima janka pri kretanju i borbama?
Ima ali dosta manje nego u prvom delu definitivno, animacije kretanja i sam combat su sada malo brzi/fluidniji ali na kraju dana kome se nije dopao sistem ''simulacije'' combata nece ni sada. Pocetak igre dok se ne nauce neki skillovi i potezi ume da bude bas frustrirajuce iskustvo za ljude koji nemaju strpljenja, cak i kada se nauce potezi morace malo da se pripazi oko kretanja ili adekvatnog trenutka za napad pogotovo vs vise likova, ali ako neko ocekuje da ce da spamuje levi click ili jedno dugme na kontroleru od toga nema nista ni na pocetku ni na kraju igre.

Ali posto je cela igra medievil simulator meni nije smetalo da ginem vise puta sto zbog svoje krivice (pustim da me okruze/ne pazim gde idem tokom combata itd).
I za kraj da ne tupim vise posto kontam da te zanima PC verzija skini torrrent i predji prologue prvih recimo dva sata i vidi da li ti odgovara. Ja sam odigrao prologue uradio alt f4 i kupio igru na Steamu.

Au kakvi shotovi, jasni i detaljni, pogledaj tu definiciju. Najmanje me zanima grafika kod igara ali koliko su preterali sa modernim polu završenim Unreal TAA muljavinama počeo sam da reagujem kad vidim ovako nešto konačno kako valja odradjeno.
Predobro izgleda plus je day 1 bila max optimizovana za sve sisteme, sa obzirom da CryEngine nema ni pola featuresa koje npr UE5 poseduje.
Idioti iz EA su trebali Crytech da uposle samo da razvija engine dalje a ne da ih bacaju po raznim projektima i da ih teraju da prave kojekakve budalastine.

Pocetak igre dok se ne nauce neki skillovi i potezi ume da bude bas frustrirajuce iskustvo za ljude koji nemaju strpljenja, cak i kada se nauce potezi morace malo da se pripazi oko kretanja ili adekvatnog trenutka za napad pogotovo vs vise likova, ali ako neko ocekuje da ce da spamuje levi click ili jedno dugme na kontroleru od toga nema nista ni na pocetku ni na kraju igre
hvala deni, preskocicu verovatno, probacu samo prolog

Back
Top Bottom