• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 PS4 PC Kena: Bridge of Spirits

Novi Kena patch je ispravio jedini pravi gameplay problem igre: "The Parry Counter attack is now easier to perform."

U launch verziji igre parry je bas pretezak da se pogodi, maltene se mora cekati da oruzje protivnika tacno dotakne Kenu. Premali window.

Znam da je tezak parry nego kako da implementiram patch u krekovanoj igri?

Prvo sacekas da krekeri izbace patch, danas-sutra, pa cemo onda videti kako.

Prvo sto mi ono trip je fajt koji je potpuno isti kao Horizon Zero Dawn! (a losiji) Drugo koliko je taj "The Parry Counter attack'' bitan u igri, jer na pocetku sam i vidim da bacakanje (izbegavanje) sasvim dovoljno za tuču! Kretanje mi za klasu losije od gore pomenute igre...ALI - ima pozitivnost u sebi... Nekako je atmosfera kul! Jer ja npr vec nedeljama ne mogu da kliknem na "Resident Evil Village'' zbog mracnog gejming tripa... :)

Vredi probati makar zbog grafike ili preskok?
Vredi svakako. Grafika opet koliko god da je lepuskasta, opet nije onaj kvalitet sa prvih trejlera, zavukli su nam :confused:, a poprilicnih frame dropova ima na ps5 pa sa tehnicke strane nije bas nesto. Prica veruj mi da nisam pohvatao skoro nista a nisam se nesto ni udubljivao, borba zna biti zeznuta na visim tezinama..ima i sporednih stvari i ono ponesto sem main questova da se radi ali nista puno. Ok je igra, dao bih joj 7/10

Jer ja npr vec nedeljama ne mogu da kliknem na "Resident Evil Village'' zbog mracnog gejming tripa...
I ja sam zato odjebao kupovinu iako sam odigrao oba demo-a, bkv me bolela glava po onom selu posebno na ubogom ps4

I ja sam zato odjebao kupovinu iako sam odigrao oba demo-a, bkv me bolela glava po onom selu posebno na ubogom ps4
Slazem se za 'selo', no svaka igra ima svoje lose trenutke. Ko voli nesto uvrnuto -preporuka...Ostali, kako kome ;) Inace PC ovo lagano pegla , vecina...

Igrao par sati, ali sve nekako na silu, grafa je simpa i to je to, ništa drugo mi se ne sviđa, nekako baš igra za decu, ne znam dal ću pokušati još jednu turu sutra, ali pred brisanjem je, mnogo boljih igra me čeka u redu.
Nema ništa novo ova igra i nekako je jednolična, vidi se da je indie, po sadržaju.

Posle uvoda se lagano otvaraju nove combat i traversal opcije i bossovi postaju tezi. Mislim da je igra bolja kako vreme odmice.

- New Game+, which will allow players who've completed the game to restart Kena's journey with all of their previously unlocked abilities, upgrades, outfits, Rot, etc and take on redesigned and more challenging combat encounters.

- Charmstones that are individually equipable - these unique collectibles each provide different adjustments to Kena's stats and abilities.

- New game mode called the Spirit Guide Trials, challenging players' skills with a variety of replayable challenges across three different categories; Obstacle Courses, Wave Defenses, and Boss Reflects.

- Completing the Spirit Guide Trials unlock outfits for Kena, each one inspired by one of the characters she meets along her journey. Succeeding at bonus objectives within each trial can unlock color variations of each outfit, as well as some unique Charmstones.

- An exclusive new outfit for Deluxe Edition owners.

Meni je ova igra bas lepo legla. Sve mi je bilo potaman. Simpaticna grafika, dizajn sveta, likova, neprijatelja je na visokom nivou. Vecina je laka ali ima nekoliko zagonetki koje su me naterale da ne toliko razmislim vec da dobro istrazim blizu okolinu. Pocinje sporo ali kako igra odmice postaje sve bolja.

Najvise me je iznenadio borbeni sistem. U pocetku je delovalo da ce biti sve vec vidjeno ali su se kreatori postudili pa je borba nesto sto me je prijatno iznenadilo. Tokom igre se otkljucava dosta novih mogucnosti. Najace je sto te igra tera da ne nove skilove koristis. Slag na tortu su boss borbe. Isto u pocetku osim dizajna bossova nisu nudile nista novo ali kasnije se sve menja. Svaki novi boss zahteva drukciji pristup i kosiscenje specificnih napada u kombinaciji sa velikom tezinom cini ove borbe veoma izazovne ali ne frustrirajuce vec zabavne.

Jos jedna pohvala je sto igra nije predugacka vec taman po mom ukusu. Ne mogu reci da je igra vrhunska ali svakako jedno lepo iskustvo koje je steta preskociti.

Odlicna je igra, presao sam je u vreme kada nisam posecivao forum pa nisam komentarisao, al bas mi je fino legla. Bilo je par deonica koje su malo znale da me nerviraju, ali overall vredno igranja, plus nije ludo duga igra pa taman.

Proslo je vise od 3 godine od premijere, jos nema naznaka na cemu novom rade u Ember Lab-u.

Back
Top Bottom