• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch Keep Talking and Nobody Explodes - ultimativno party iskustvo

ljubomir

Krompir paprikaš
Co-founder
Reaction score
10,895

Developer / Publisher: Steel Crate Games

Unikatna igra sa asimetricnim gameplayom. Jedan igrac gleda u bombu na TV/monitoru/Switchu/telefonu i opisuje ostalima sta vidi na ekranu, a ostali citaju difusal manual u paprinom ili PDF obliku i vicu mu natrag upustva ili postavljaju podpitanja. Prilicno je zabavno i za casual igrace, ljudi se lako prime i navuku kada vide druge kako se deru sa uzivanjem, medjutim da bi resili sve bombe potreban je prilicno uigran tim. Preporucujem svima barem da pogledaju difusal manual na linku iznad, prilicno dobro prenosi vibe igre.

Igrao sa par ortaka, odlichna zabava! Ume da bude veoma napeto, pa dolazi do urlanja i pokušaja da se situacija smiri. Poprilichno smo daleko dogurali u igri, ali kasnije postaje teshko pretrazhivati pdf fajl, zbog čega savetujem da se defusal manual odštampa. Mi smo igrali tako što jedan igrač sedi za kompom, dok drugi sede preko puta njega sa laptopom i dobacuju šta je potrebno učiniti.

Nek vam ne bude mrsko, probajte igru sa drushtvom, ja sam uveren da tje malo ko ostati ravnodushan. Plus mislim da je igra super jer i oni koji ne vole video igre mogu da uzhivaju.

Igrao sa par ortaka, odlichna zabava! Ume da bude veoma napeto, pa dolazi do urlanja i pokušaja da se situacija smiri. Poprilichno smo daleko dogurali u igri, ali kasnije postaje teshko pretrazhivati pdf fajl, zbog čega savetujem da se defusal manual odštampa. Mi smo igrali tako što jedan igrač sedi za kompom, dok drugi sede preko puta njega sa laptopom i dobacuju šta je potrebno učiniti.

Nek vam ne bude mrsko, probajte igru sa drushtvom, ja sam uveren da tje malo ko ostati ravnodushan. Plus mislim da je igra super jer i oni koji ne vole video igre mogu da uzhivaju.
Mi smo u vecini slucaja stampali manuale i to u vise primeraka, a krajnje levele smo prelazili tako sto smo za svaki tip problema imali dedicated osobu - jedna je resavala morzovu azbuku, druga venove dijagrame i sl.

a krajnje levele smo prelazili tako sto smo za svaki tip problema imali dedicated osobu - jedna je resavala morzovu azbuku, druga venove dijagrame i sl.
Takodje, mislim da bi bilo gotovo nemogutje drugachije. Mada je i kod takvog pristupa mogutje napraviti haos. Pogotovo ako ekipa nije uigrana.

Ko nije igrao ovu igru, neka shto pre ispravi tu greshku!

Nosio sam nekoliko puta PSVR u firmu, pre svega zbog ove igre.

haha bas bih voleo da bauljam ovo u VR dok mi ostali vriste errr pomazu;)

bolje je sa stampanim (priloagodjenim) manual-om, radi lakseg snalazenja
a ponekad je i bolje preskociti teze zadatke ako drustvo ne moze da handluje to
zato sto panika i levo levo! DRUGO LEVO udaraju jako:)

Eh, pa lako je ako svako ima manual.
Prava zabava je kada vrte po ekranu :D.

haha bas bih voleo da bauljam ovo u VR dok mi ostali vriste errr pomazu;)

bolje je sa stampanim (priloagodjenim) manual-om, radi lakseg snalazenja
a ponekad je i bolje preskociti teze zadatke ako drustvo ne moze da handluje to
zato sto panika i levo levo! DRUGO LEVO udaraju jako:)
Čini mi se da igra ima i podršku za Steam workshop

Kako je lepo imati prijatelje koji su voljni da igraju video igre koje nisu FIFA i NBA 😆 Baš kul deluje, probaću da nateram ove moje da bar probaju.

Back
Top Bottom