• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Igre koje imaju opcije za proveru NAT-a?

Necro

Well-known member
Reaction score
1,131
Igra u kojoj mogu da provjerim koji tip NAT-a imam (open, moderate ili strict) je Destiny 2? Da li znate za još neke igre koje rade na PC i imaju tu opciju? Mislim da mogu i novije COD igre ali nemam nijednu. Takođe može se provjeriti i preko Xbox console companion aplikacije.

Za PC stvarno ne znam koliko se secam PS4 je imao tu opciju u network settingsu da izlista detaljno IP adresu i tacnu verziju Nat-a.

PS4 network settings

2mebj0qjtog205r627e6c65920b2746691630.jpg

Znam za PS4 al me interesuje kako to da provjerim na Linuxu, Windowsu 7 i sl. I Destiny 2 je velik (oko 100 GB). Ako igra ili program manje zauzimaju a rade na ovim operativnim sistemima onda super. Nazalost Destiny 2 ne radi na Linuxu zbog anticheat programa.

Znam za PS4 al me interesuje kako to da provjerim na Linuxu, Windowsu 7 i sl. I Destiny 2 je velik (oko 100 GB). Ako igra ili program manje zauzimaju a rade na ovim operativnim sistemima onda super. Nazalost Destiny 2 ne radi na Linuxu zbog anticheat programa.
Hmm spomenuo si gore COD igre mozda da probas ako radi u Linuxu CoD: Warzone on je f2p ionako. Mislim da je manji od D2 sto se tice downloada.

Hmm spomenuo si gore COD igre mozda da probas ako radi u Linuxu CoD: Warzone on je f2p ionako. Mislim da je manji od D2 sto se tice downloada.
Guglao sam da projverim da li radi na Linuxu ali izgledada ne radi: "Kernel-level anti-cheat means it doesn't, and likely never will, work"

Dižem temu iz mrtvih ali mislim da je ok mesto za moje pitanje.

Da li je neko imao problema sa Destiny2 i sa NAT type 3 (strict) kod MTS-a? I da li ste uspeli da rešite nekako sami, tipa port forwarding ili otkud znam, neka podešavanja u ruteru? A ako ste rešili preko supporta njihovog, zanima me šta tačno da im kažem kako se ne bi zbunili i ne bi me otkačili.

Dižem temu iz mrtvih ali mislim da je ok mesto za moje pitanje.

Da li je neko imao problema sa Destiny2 i sa NAT type 3 (strict) kod MTS-a? I da li ste uspeli da rešite nekako sami, tipa port forwarding ili otkud znam, neka podešavanja u ruteru? A ako ste rešili preko supporta njihovog, zanima me šta tačno da im kažem kako se ne bi zbunili i ne bi me otkačili.
rentiraj statičku ip adresu, sve ostalo je prdež u prazno...

Back
Top Bottom