Ja sam svoje igračke sačuvao, tu su u kutijama u polici od televizora. Nisu svi preživeli, ali većina jesu. Evo nekih sa kojima sam najviše vremena provodio.
Najviše sam se igrao fudbala sa njima. Bili su podeljeni u ekipe (Arsenal, Manchester, Valencia...), lopta bila ping pong loptica, a golovi kutija od patika. Imao sam svesku u kojoj sam zapisivao rezultate i sve ostalo.
Gomamon i dalmatinac (zvao sam ga Pongo) su iz Meka, mislim da sam samo ta dva puta bio u Meku kad su ovi dolazili uz nešto. Džukac je mogao da laje kad ga stisneš. Sećam se da mi je jednom upao u baru pa jedno vreme otegnuto lajao. Moji plišani David Seaman i Thierry Henry

Ovaj desno od kera ne znam ko je, mislim da sam davno video da je neki animu u pitanju. Imam takvog i žutog. Imaju i kacige sa kojima su baš moćno izgledali, nešto kao strormtrooper kaciga, ali zaboravih da i to nađem.
Bejna sam zvao Bane (čitanje po Vuku, jelte) jer nisam imao pojma ko je a na kutiji pisalo Bane

Nindža mi je ostao još od brata, stariji od Boga tri dana.
Moćni rendžer je mogao da menja glave, da bude ova sa kacigom ili bez. Imam i crnog, ali je u dosta gorem stanju od ovoga. Ovaj pojas od gumice je da mu je spada desna noga, a kolena u gorem stanju nego Brandon Roy

Kornjača je došla neidentifikovana sa sva četiri oružja. Ja ga zvao Leonardo, zbog očiju a i tad mi je on bio omiljena kornjača. Sećam se da nisam hteo da pričam sa ujakom jer nije hteo da mi kupi (kakav sam mali govnar bio), ali je posle popustio. Ako se ne varam, tada je bilo negde oko 80 dinara.
Od autića ova tri sam najviše voleo. To su bile trke preko celih soba u kući ili po dvorištu.
Sa figurama iz kinder jajeta sam takođe najviše igrao fudbal, Lopta bila kuglica od pištolja na kuglice, a golovi one kocke sa slovima. Ova dvojica su bili najbolji golgeteri. Vidim da i ti
@Ashitaka si imao ovog lava.
Jedne godine je ćale u firmi umesto paketića dobio punu kesu kinder jaja. Brat i ja celu noć otvarali
lootbox-ove.
Štos gejminga tiče, to već nije preživelo pa idu slike sa neta.
Imao sam ovaj "tetris".
A prva konzola koju smo posedovali legendarni Terminator.
Posle kad je Terminator crko imali smo jedan klon koji izgleda kao PS1, SOCCER STAION.