Nisam ni znao da VHS 99 postoji na torrentima probao juče bzvz i izleteo mi...jbg mora da se kuca odvojeno v h s to uvek zaboravim i kad sam skidao viral i 94...
Ovaj put ne postoji centralna radnja koja povezuje sve segmente iliti epizode što je dobro to sam kritikovao već. Dakle ovde je to sve kao nasnimljeno preko jedne kasete izmedju ide neki stop motion sa figurama vojnika kul zajebancija. Ovaj put je tema 99a i to su slično ispoštovali ko i za 94 tu i tamo ima nekih detalja iz epohe tipa ribi dostavlja kurir onaj providni mekintoš, klinci u nekom momentu igraju RE2 al to je to...Što se tiče epizoda raznovrsno je baš...
Shredding - verovatno jedna od bezveznijih epizoda u serijalu generalno, ne izgleda loše, maske su dobre al prosto nema nikakvu svrhu, da je bila malo kraća kao intro pa i ajde, loš početak.
Suicide Bid - ovo je moglo da bude dobro, ima gnusne momente, glumice u par navrata baš rade zajebane stvari al opet nekako sve brzo sklizne u haos, dzamp skerovi su jeftini i kraj je isto bezveze, slaba epizoda mada svakako bolja od prethodne. Inače radio reditelj onog otužnog Resident Evil Ributa, oh well.
Ozzys Dungeon - nzm ko je Flying Lotus koji je ovo radio al meni lagano posle THE SUBJECT možda najjača epizoda u VHS serijalu. Počinje sa nekim 80s dečijim programom ako sam dobro shvatio gde se devojčica u sred emisije osakati i onda navataju voditelja godinama kasnije da...nebitno. Za kratko trajanje Ozijeva Tamnica promeni par horor podžanrova i uglavnom je veoma bizarno i čudno iskustvo pre nego strašno, bilo mi je teško kad se završila, love this.
The Gawkers - Staple VHS Epizoda baš, brza jednostavna sa puno duha čisto da popuni sadržaj i malo da se odmori mozak od prethodne, ok.
To Hell and back - ovo je prvi found footage u paklu?? Verovatno jeste inače od autora koji su radili i Deadstream komentarisan par postova iznad. Ima i ovde tog humora i super ludih maski mada je ovo nešto drugačije hhaha. Na momente me je podsetilo na onu Igru Agony ali ovde je ipak humor otpaljen do kraja za svoje kratko trajanje, vrištao sam. Primedbe na super jeftin kostim i treš izvedbu mogu kroz prozor komotno jer kome to smeta sigurno ne gleda peti deo VHS Serijala poz.
VHS 99 mi je možda i najdraži posle 94, samo jbg kvoliti baš oscilira i tu ga def jebe VHS 2. Ali kad je dobar ide više u smeru nekog bizarnog humora koji čini da se lepo istakne u odnosu na ostale delove.