• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Horror Film Thread

Što ne Jaws? Jaws je odličan.

Uh ja sam gledao Predatora kao previše mali imao sam VHS kasetu , uvek sam se krio iza fotelje na zadnji fajt sa Svarcijem. Naravno to me nije sprečilo da gledam film
I ja sam gledala, pa kao mala sam se bojala da uđem u vodu, jer sam mislila da će me zgrabiti ajkula u plićaku :D
Tako, da ne...

Koliko on ima godina?
Jedanaest, ali predator sam gledao sa pre prvog osnovne, imao sam oko 6-7 godina. Mislim da je bilo leto pre polaska u osnovnu, dakle pre ce biti sedam godina. No, on do sada nije gledao nesto jako strasno, a i nezniji je od mene, pa nisam siguran odakle da krenem. Prosledio sam listu sestri, ona ce znati bolje :D

Jedanaest, ali predator sam gledao sa pre prvog osnovne, imao sam oko 6-7 godina. Mislim da je bilo leto pre polaska u osnovnu, dakle pre ce biti sedam godina. No, on do sada nije gledao nesto jako strasno, a i nezniji je od mene, pa nisam siguran odakle da krenem. Prosledio sam listu sestri, ona ce znati bolje :D
Bolje je tako. Da ne bude kasnije tvoja krivica što si mu dao nešto što nije trebalo da gleda. Kao što sam rekla, meni Jaws je ostavio gorak utisak u ustima. Kao mala, dugo sam se bojala da odem dublje u vodu. A i u plićaku mi je bilo strašno samo zbog te glupe mehaničke ajkule :D
Iskreno, meni je Alien i dan danas strašan :D

Ja sam rekao da je Predator mozhda okej, iako nije bash horror. Setjam se da sam ja pocheo s tim filmom. Kapiram da je mozhda Alien okej, ali nisam skroz siguran. Mozhda i The Gate. Dok sam bio klinac obozhavao sam filmove u kojima se deca bore protiv nekakvih natprirodnih sila, The Gate mi je bio jedan od omiljenih, pogotovo ona scena kada se "roditelji" vrate. No, predatju listu sestri, pa nek ona reshava to :ROFLMAO:
Nemoj mrale aliena. Ne vredi rizikovati te traume, pogotvo ako je nežan. Geldaće šta mu se bude od toga gledalo kada dođe vreme. Scooby Doo je super preporuka od LittleWish za taj uzrast.

Možda Gremlins (kec, dvojka def nije za decu). Pisao sam ovde ja mislim na forumu o Cat's Eye. Taj sam gledao kao klinac i nije mi bilo turbo strašno, plus pamtim od onda da ima super neke moralne dileme - čista preporuka! Mumija mi još pada na pamet, kao light horor.

A samo za tebe, kad voliš tu nišu koju opisuješ, evo ti nešto što sam isto gledao kao klinac i smorio sam se:

Last edited:
I know what you did last summer remake jebote koji uzas, kako ovo nema 1.5 max ocenu na imdb, ovako nesto lose nisam davno gledao, bukvalno bi se posrao na facu svim umesanim (ukljucujuci deo OG casta koji je uzeo lovu i otaljao posao lol).

Isprao sam malo gorki ukus od sinoc sa Together. Poprilicno je dobar, al mu nesto fali da bude odlican, za dlaku. Al svakako preporuka ako volite body horor.

28 years later teska bofla. Gledao sam iz dva pokusaja. Pored zombija s kiturinama i gorea nista mi se nije dopalo. Kul mi je i ekipa u trenerkama na kraju, kao i pojedine scene nasilja, ali pored toga mi je sve promasaj. Bukvalno ne zelim ni rec vise da potrosim.

Pogledao sam sinoc Bring Her Back. Pozitivno me iznenadio film, jedan od boljih horora koji sam gledao u poslednje vreme. Najbolje mi je sto su SVI glumci odradili odlican, ili veoma dobar posao.
Zena koja glumi Lauru je odglumila odlicno! Kad god je na ekranu imam osecaj da je u pitanju prava osoba u veoma losem mentalnom stanju. Prikazala je more emocija, a ni jedna mi nije delovala lazno, svaka joj cast. Nacin na koji manipulise je odvratan, ali veoma uverljiv.
Piper je preslatka i neverovatno mi je da nema glumackog iskustva. Od samog pocetka sam navijao za nju i njenog brata i osecao sam empatiju ka oboje. Andy mi je bio najslabiji, ali to je samo jer mi je gluma ponekad delovala usiljeno, uglavnom u momentima kad pokazuje bes i agresiju, ali daleko od toga da je bio los. Oliver je bio sablasan, svaka cast malom kako je odradio svoju ulogu. Momenti kada se samopovredjuje i koprca su na momente teski za gledanje, a krici koje ispusta su jezivi.

Dopada mi se i taj okultni momenat u prici, samo mi je zao sto nije dublje istrazen. Okej mi je sto su prikazani odredjeni delovi rituala, ali voleo bih da znam malo vise o tom delu price. Iako mi je misterija cesto kul i volim u svojoj glavi da interpretiram neke detalje, mislim da bih u ovom slucaju voleo znati vise o ritualu.

Gore je pun pogodak! Nema mnogo nasilja i krvi, ali kada ima - odlicno je! Bila je jedna scena koja me propisno najezila ono grickanje noza . Atmosfera je takodje odlicna. Nije mi smetalo sto film polako zakuvava i postepeno uvodi ludilo. Obicno me to smara u hororima jer me ostali delovi filma ne vuku dovoljno da predjem preko sporog pocetka, ali ovde se i te kako isplatilo. U filmu ima samo jedan jump scare, ako se dobro secam, sto je veoma pohvalno. Taj jedan me fino iscimao, iako nije nista spektakularno u pitanju, jednostavno me iznenadilo i iscimalo.

Bring Her Back je jedan od onih horora koji me nisu preterano uplasili, nije kao da je to jedina poenta horora, vec me emotivno iscrpeo i deprimirao, sto je uvek pozitivno u hororima (meni barem). Naterao me da saosecam sa glavnim likovima i stavim sebe u njihove uloge. Kraj je depresivan, uz blagu notu olaksanja. Da, ima par momenata koji mi nisu logicni i koji malko kvare pozitivnu sliku o filmu, ali ja volim povremeno da zazmurim na jedno oko i dozvolim logici da se povuce, ako ce to doprineti mom uzivanju.

Sve u svemu, hvala na preporuci Grunt, ovo je definitivno medju najboljim hororima koje sam gledao u poslednjih par godina. Iskrene preporuke.

VHS halloween smorcina, ne kontam sta vise stancaju ove, mada bolje pitanje sto ja gledam :D Ima jedan cool segment (spanski) ostalo mi je smor bilo. Gore je bio cool u par segmenata, sa te strane sam zadovoljan :D Ali overall weak sauce.

VHS halloween smorcina, ne kontam sta vise stancaju ove, mada bolje pitanje sto ja gledam :D Ima jedan cool segment (spanski) ostalo mi je smor bilo. Gore je bio cool u par segmenata, sa te strane sam zadovoljan :D Ali overall weak sauce.

Baš, volim VHS filmove generalno čak i loši segmenti umeju da budu zabavni. Ovaj je toliko dosadan i loš, baš sam se iznenadio. Više sreće sledeće godine i guess.

Pogledali sinoć prvi put sa klincem horor - Poltergajst. Bogme, mali se utronj'o :) Film se još uvek dobro drži, pričom i efektima, osim malog detalja oko ekipe radnika koji su ono 25-30+ a rade cat call tinejdžerki od 16 godina (koju je keva rodila sa 16), pred kevom koja sa osmehom odmahuje rukom. Takođe, žena i klinac se prenerazili kad sam im rekao za kosture :D Za glumice koje su tumačile tinejdžerku i najmlađe dete im nisam rekao kako su skončale :(

Back
Top Bottom