• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Horror Film Thread

Što ne Jaws? Jaws je odličan.

Uh ja sam gledao Predatora kao previše mali imao sam VHS kasetu , uvek sam se krio iza fotelje na zadnji fajt sa Svarcijem. Naravno to me nije sprečilo da gledam film
I ja sam gledala, pa kao mala sam se bojala da uđem u vodu, jer sam mislila da će me zgrabiti ajkula u plićaku :D
Tako, da ne...

Koliko on ima godina?
Jedanaest, ali predator sam gledao sa pre prvog osnovne, imao sam oko 6-7 godina. Mislim da je bilo leto pre polaska u osnovnu, dakle pre ce biti sedam godina. No, on do sada nije gledao nesto jako strasno, a i nezniji je od mene, pa nisam siguran odakle da krenem. Prosledio sam listu sestri, ona ce znati bolje :D

Jedanaest, ali predator sam gledao sa pre prvog osnovne, imao sam oko 6-7 godina. Mislim da je bilo leto pre polaska u osnovnu, dakle pre ce biti sedam godina. No, on do sada nije gledao nesto jako strasno, a i nezniji je od mene, pa nisam siguran odakle da krenem. Prosledio sam listu sestri, ona ce znati bolje :D
Bolje je tako. Da ne bude kasnije tvoja krivica što si mu dao nešto što nije trebalo da gleda. Kao što sam rekla, meni Jaws je ostavio gorak utisak u ustima. Kao mala, dugo sam se bojala da odem dublje u vodu. A i u plićaku mi je bilo strašno samo zbog te glupe mehaničke ajkule :D
Iskreno, meni je Alien i dan danas strašan :D

Ja sam rekao da je Predator mozhda okej, iako nije bash horror. Setjam se da sam ja pocheo s tim filmom. Kapiram da je mozhda Alien okej, ali nisam skroz siguran. Mozhda i The Gate. Dok sam bio klinac obozhavao sam filmove u kojima se deca bore protiv nekakvih natprirodnih sila, The Gate mi je bio jedan od omiljenih, pogotovo ona scena kada se "roditelji" vrate. No, predatju listu sestri, pa nek ona reshava to :ROFLMAO:
Nemoj mrale aliena. Ne vredi rizikovati te traume, pogotvo ako je nežan. Geldaće šta mu se bude od toga gledalo kada dođe vreme. Scooby Doo je super preporuka od LittleWish za taj uzrast.

Možda Gremlins (kec, dvojka def nije za decu). Pisao sam ovde ja mislim na forumu o Cat's Eye. Taj sam gledao kao klinac i nije mi bilo turbo strašno, plus pamtim od onda da ima super neke moralne dileme - čista preporuka! Mumija mi još pada na pamet, kao light horor.

A samo za tebe, kad voliš tu nišu koju opisuješ, evo ti nešto što sam isto gledao kao klinac i smorio sam se:

Last edited:
Back
Top Bottom