• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Hollow Knight & Silksong

giphy.gif

Bas me zanima koliko njih je kupilo zbog hajpa a pojma nemaju kakva je igra, treba overiti za mesec dana koliko ljudi ima achievement za prelazak igre :D

Bas me zanima koliko njih je kupilo zbog hajpa a pojma nemaju kakva je igra, treba overiti za mesec dana koliko ljudi ima achievement za prelazak igre :D
Pa polovina ovih sigurno, ako ne i više.

Podrška sirotim diveloperima. 🐱

Pa za dosta njih da, ali ova igra mi se ipak nekako izdvaja, kada je izasla uopste nije bila poznata i popularna bas ono zestoka niche igra.

I onda je misterija oko nastavka pocela da raste svake godine kao neki meme, bukvalno je svaka susa pravila sprdacine oko ne prikazivanja igre. I eto rezultat je ovo ogromno interesovanje sada.

Posle 5 sati giranja, ja sam veoma zadovoljan. Teska i nemilosrdna igra kao i kec, ali sa svakim novim abbility upgrade-om postaje sve zabavnije.

Izgleda i radi savrseno, ogromna je igra.

Prvi deo mi se nije dopao, ali zato mi je ovaj skroz fina igra. Igram nesto vise od dva sata i art mi je lepsi nego u prvom delu. Dopada mi se fora sa mapama, ali mi combat deluje nekako cudno za sada (nisam siguran sta mi tacno smeta).
Ubio sam prva dva bossa, drugi me ubio jednom jer sam bio alav. Neprijatelji su okej za sada, ne iritiraju me mnogo, osim letecih smradova. Platforming je paklen sa onim crvenim mudima, sve najgore toj mehanici.

Mnogo lol. Citam na NeoGAF...ljudi kupuju bukvalno jer videli ceo ovaj hype i pad Steam-a itd a nikad nisu ni prvi deo probali. Ja jbg nisam preteran fan ovih metroidvania, jedino sam Cult of Lamb presao ako je to isti zhanr.

Fantastična igra svakako , jedva dva sata do duše da sam iskoristio. Kuvali su i to su baš jako kuvali. Ps5 verzija radi u 4k i 120hz ko to može da priušti , fantastično izgleda a jos bolje i zvuči , sfx i soundtrack se baš ističu. Razliku u gamepleju mogu da opišem samo kao ako je Hollow Knight bio Dark Souls , SilkSong je onda Bloodborne. Sličan princip samo agresivnije i brže. Bez zamerki za sad , sjajna je igra. Preporuka svima.

Back
Top Bottom