• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS4 XONE Switch PC Hollow Knight & Silksong

Meni je najjače bilo kada se igra pretvorila u Super Meat Boy, tada je kontroler mogao da strada 😅

edit: hodnik smrti

TQnmwGA.png

Last edited:
Super Meat Boy sam krenuo redom obe realnosti onda prekinuo hell varijantu i na kraju sam prekinuo i običnu ne znam u kojem valjda u 5. čepteru (Rapture, užas blagi...)...masterpis tho, neću da hejtujem.

Last edited:
Isto jurim platinu , samo mi je Pantheon of Gods ostao , na cetvrtom sam . Pravim pauzu izmorila me igra :D

Prva tri panteona su pala, večeras ide ozbiljan deo :D Već vidim da će me Lost Kin nervirati.

edit: nego, gledajte šta rade speedrunneri, jako kul ideja :D

Last edited:
Prva tri panteona su pala, večeras ide ozbiljan deo :D Već vidim da će me Lost Kin nervirati.

edit: nego, gledajte šta rade speedrunneri, jako kul ideja :D

Gledao sam to skroz je cool :D. Inache treci panteon mi je tako anojing da to nije normalno.

Hive knight - veoma lak boss
Elder Hu - takođe
The Collector - isto
God tamer - smor jedan , ali kad sam naučio da se fokusiram samo na zver nije težak
Troupemaster Grimm - jako lak boss , ali veoma dugačak još ako krene da spamuje ono kad se naduva kao balon. Nikad kraja
Galien - mrtav za 10 sekundi
Grey prince Zote - Zote je nepredvidiv ali ga jako brut forsujem
Uumuu - Ovaj fajt je totalni bullshit , može biti gotov za pola minuta ili je bukvalno run killer
Hornet (2) - Hornet je ok , nije laka ali može da se reši bez velikih muka
Great Nailsage Sly - ali zato ovaj SLY mamojebac znači totalno mi je random . Na čistu sreću sam ga pobedio.

Kod God Tamera je jedino problem kada pljuje ono sranje, ali sam na kraju provalio foru da samo treba da mu skačem po leđima sa down napadom, najsigurnija taktika.
Zote je užasan.
Hornet me je zaustavila par puta, uglavnom zato što sam brzao, u fazonu "ma nije ovo teško" i onda bezveze gubio maske na to.
Sly u stvari nije toliki problem, jer lepo najavljuje svaki napad, samo je bitno da u poslednjoj fazi ne sateraš samog sebe u ćošak jer je onda jako teško izbeći napade. Sad mislim da bih mogao no damage da ga dobijem.

Večeras će biti stream, ide se na 4. panteon. Malo ću pre toga da vežbam par potencijalno problematičnih bossova, tipa Lost Kin i Watcheri.

Ja cu onda morati Sly-a malo da vezbam ozbiljnije :).

Pre poslednjeg run-a u 3. panteon, vežbao sam Sly-a pola sata u hall of gods, pobedio ga u attuned i ascended varijanti, i onda ga lako ubio u panteonu. Probaj tako, videćeš da nije tako težak.

Ubio sam Pure Vessel par puta, ali mislim da je veći podvig to što sam uspeo da ne polomim gamepad u sto komada. Panteon se ne usuđujem da taknem za sad 😆

Odgledao malo pre stream , svaka cast na rasturanju cetvrtog Pantheona. Inache upravu si bio vezbao Sly-a malo vise i bas ga sad iskidam ocas posla. Takodje sam vezbao Zota i on nije vise problem. Malo me samo juce namucio onaj False Knight jaca verzija.

Da, sinoć sam pre streama vežbao i nisam krenuo na pantheon dok nisam pobedio Pure Vessel 5-6 puta za redom, uključujući i Ascended varijantu na kraju :D
Mada mi je Soul Tyrant u stvari najiritantnija borba, ne možeš ga često udarati i onda se otegne, i na kraju gubiš health na neke gluposti.

Sad je plan da ta četiri pantheona pređem sa svakim od četiri binding-a. Em što će biti dobra vežba za poslednji pantheon, em sam pročitao da ako to uradiš, dobijaš dodatni plavi health na odmorištima u pantheonu.

Da, sinoć sam pre streama vežbao i nisam krenuo na pantheon dok nisam pobedio Pure Vessel 5-6 puta za redom, uključujući i Ascended varijantu na kraju :D
Mada mi je Soul Tyrant u stvari najiritantnija borba, ne možeš ga često udarati i onda se otegne, i na kraju gubiš health na neke gluposti.

Sad je plan da ta četiri pantheona pređem sa svakim od četiri binding-a. Em što će biti dobra vežba za poslednji pantheon, em sam pročitao da ako to uradiš, dobijaš dodatni plavi health na odmorištima u pantheonu.
Da da , ako uradis sve bindinge valjda na svakoj odmornoj tacki izmedju bossova dobijes 5 tih lifeblood.

Odradio sam sve bindinge u prva dva panteona relativno lako, ali treći je mučenje, Zote i Hornet su problematični. Četvrti sam jedva i pokušao. Ne ulaže mi se toliko vremena u vežbanje, ali probaću da izvučem da imam bar 4 lifeblooda na odmorištima, moram malo da eksperimentišem sa charms. Večeras možda padne i stream pohoda na peti panteon :D

Last edited:
Ok, ipak sam uspeo da kompletiram prva tri panteona i bindinge, a četvrti mi ne deluje realno da mogu da izvedem. Večeras definitivno oko pola 9, 9 ide stream petog panteona, 42 bossa za redom :D

Last edited:
Absolute Radiance je najteži boss protekle generacije, pogotovo kada treba da ga ubiješ na kraju boss rusha od 40+ bossova.

Back
Top Bottom