• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Hogwarts Legacy

ACG me nikada nije izneverio sa njegovom recenzijom i pazario sam igru,nisam mogao da izdrzim :D Nisam veliki fan HP-a ali od kako sam nedavno presao RDR 2, fali mi igra koja ce me transportovati negde. Probao sam dosta igara u zadnje vreme (vecina indie naslovi) i nista me ne drzi. A ova igra je najblize onome sto trazim i najhapovan sam zbog svega sto sam video pa sam je impulsivno i uzeo :)

ACG me nikada nije izneverio sa njegovom recenzijom i pazario sam igru,nisam mogao da izdrzim :D Nisam veliki fan HP-a ali od kako sam nedavno presao RDR 2, fali mi igra koja ce me transportovati negde. Probao sam dosta igara u zadnje vreme (vecina indie naslovi) i nista me ne drzi. A ova igra je najblize onome sto trazim i najhapovan sam zbog svega sto sam video pa sam je impulsivno i uzeo :)
Mene je par puta ali to mi ne smeta, ne moram da se slažem sa svi tuđim mišljenjima. Lepo obrazloži zašto je došao do nekih zaključaka i to cenim. Ovaj review je prilično pozitivan.

mislim da nije bilo tako, to je dodala (i interpretirala) woke gamad sa Ere.
Nisam zaledao puno, samo sam video da [ali bas godinama] pizde na sve vezano za ovu igru.

Mislim obzirom na publiku očekivana reakcija i 'sankcije' ali nisu bili tako ekstremni komentari u vezi prava i ostale tvrdnje od strane Rowlingove.

Realno ko im pegla uši, ako je igra dobra, igra je dobra. End of story.

Naravno da treba da napreduju, ali ovde nije rec o napretku, vec ocajnoj optimizaciji :)

Takodje do skoro je bilo dovoljno 8 gige, novi trend je 16 gige i to treba da traje narednih 5 godina dok ne izadju nove konzole, tek posle toga mozemo pricati o 32 gige, za kojih treba sipati brdo love, ali pasce cena za tih 5 godina.

@Revan znam, ali isto ti dodje, sigurno neces imati ~20 gige

Nisi u pravu za to "do skoro".
8GB solo je odavno malo, jer od tih 8 sam Windows i ostalo smece uzima oko ~2GB, sto ce reci za igre je odavno ~6GB malo.

16GB je dovoljno za igru+Windows+smece i da cak ostane kusura.

E, a to "neces imati" ne znaci nista. Samo tehnikalije, takodje 8GB + 16GB = 24GB ~ 20GB nije toliko nerealna opcija.
Isto kao sto je svojevremeno masa ljudi imala 12GB rama (8GB + 4GB). Sto je opet bilo taman za igranje.

Back
Top Bottom