Igramo coop zajednoDobre ocene. Šteta što bojkotujem igru.

Igramo coop zajednoDobre ocene. Šteta što bojkotujem igru.

Moderatori odlucili da bojkotuju igru jer Rowlingova ne podrzava da trans zene imaju ista prava kao prave zene. Bacili su totalnu zabranu spominjanja i diskutovanja igre.Sto? Ima neke lgbt trandsdzender politike??
Nisam veliki fan HP-a ali od kako sam nedavno presao RDR 2, fali mi igra koja ce me transportovati negde. Probao sam dosta igara u zadnje vreme (vecina indie naslovi) i nista me ne drzi. A ova igra je najblize onome sto trazim i najhapovan sam zbog svega sto sam video pa sam je impulsivno i uzeo 

mislim da nije bilo tako, to je dodala (i interpretirala) woke gamad sa Ere.Rowlingova ne podrzava da trans zene imaju ista prava kao prave zene
Mene je par puta ali to mi ne smeta, ne moram da se slažem sa svi tuđim mišljenjima. Lepo obrazloži zašto je došao do nekih zaključaka i to cenim. Ovaj review je prilično pozitivan.ACG me nikada nije izneverio sa njegovom recenzijom i pazario sam igru,nisam mogao da izdrzimNisam veliki fan HP-a ali od kako sam nedavno presao RDR 2, fali mi igra koja ce me transportovati negde. Probao sam dosta igara u zadnje vreme (vecina indie naslovi) i nista me ne drzi. A ova igra je najblize onome sto trazim i najhapovan sam zbog svega sto sam video pa sam je impulsivno i uzeo
![]()
Nisam zaledao puno, samo sam video da [ali bas godinama] pizde na sve vezano za ovu igru.mislim da nije bilo tako, to je dodala (i interpretirala) woke gamad sa Ere.

jebes igru kojoj treba overkill od 32 gb rama, kako ne bi seckala...