• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 Switch PC Hitman 3

Da li vredi kupiti igru Hitman 3? Nikada nisam igrao serijal a hteo bih nesto novo sto ogovara mojim zahtevima. Action-adventure, da ima stelt i solidnu pricu

Hvala, malo pre sam kupio igru za oko 20 eura 😄 Inace necu da produzavam gamepass pretplatu jer sam primetio da igram samo moje vlastite igre. Bar ne dok ne izadju ozbiljiniji naslovi poput Stalker 2 itd. Imam oko 80 Xbox nalosva, sto je priznacete za 4 i po' meseca dobra kolekcija. Sledeca za kupovinu je Resident Evil Village.

Au kako izgleda igra! Najlepsa igra do sada na Series S konzoli. Real next gen!

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Nakon prve dve odigrane mislije imam pitanje za iskusne poznavaoce ove fransize. Naime, nakon odigrane misije shvatio sam da nisam dobio "odgovore" na neka pitanja. Misiom story mi je 0/3. Nisam otvorio bastu jer nisam nasao kljuc. I par nekih detalja koje nisam otkrio me navode na razmisljanje da li ova igra nudi igracu aletrnativna resenja?

nisam presao ni tu jednu misiju sto si ti presao, ali ti tvrdim da Hitman igra UVEK daje igracu alternativna resenja
Slabo ko igra Hitmana. Preozbiljna je igra za ekipu koja ovde bleji.

Zasiti se covjek kad igra od 2000 - prvi, drugi, treci i cetvrti dio se spricali u vene :) Na emuglx se redovno pominjala. Za ovaj zadnji ipak mi treba jaca grafa.

Kad ces da pocnes sa klipovima od 40+ minuta uz webcam?

Kad ces da pocnes sa klipovima od 40+ minuta uz webcam?

Nisam jos razmisljao o tome. Videcemo.

@on topic

Zavrsio sam misliju Chongqing i oduvan sam bukvalno! Tek sada sam provalio neke stvari, odnosno da igrac sam mora manuelno da selektuje mision story kojih u okviru glavne misije ima nekoliko, da bi hronolsoki mogao da se prepusti resavanju raznih taskova. Prethodne 3 velike misije lutao sam mnogo i koncentrisao se na likvidaciju glavnih objekata, a tako se ova igra ne igra. Sada kada sam ukapirao kako su devovi zamislili ovo, bukvalno jedva cekam da krenem od pocetka jer sam brdo stvari propustio. I'm a ghost!

Kako kida igra! Auuuu

Zavrsih igru u dahu. Kratka igra rekao bih, ali sada imam mogucnost da likvidacije kreiram na potpuno druge nacine i da odigram propustene price u okviru misija. Ide odmah new game+ 😄

Juce nisam mogao da sakrijem odusevljene dok sam ponovo igrao ovu misiju u Berlinu. Pa pogledajte kako to izgleda...toliko objekata koji đuskaju, laseri-basevi i sve u 60 frejmova. Uh, kako mi se ide na neki rejv.

Back
Top Bottom