• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Helou svima koliko vas ima!

Ziggy Retrospekcija

Active member
Reaction score
39
Izvinite što kasnim!
Otkud ja ovde ?:unsure:
Kupio sam nedavno Philips mcd 709 na buvljaku kako bih pojačao postavku najmlađem sinu. Naravno daljinski nije bio u ponudi a ispostavilo se da android aplikacije ne rade svoj posao kako treba. Nismo bili u mogućnosti da pustimo stare crtaće koji su poređani u datotekama (pogotovu ako su slike iz istih).
Dao sam mu dvd sa Bipsićima i seo za računar da pitam baba Guglu da li ima još nekih sinhronizovanih starih crtaća. Naravno tu mi je ponudila i vaš forum.
Dok sam u ponudi čitao razne zanimljive teme iz sobe je izlazio smeh koji nije imao cenu. Za sve to je zaslužna stara ekipa sa crtaćiinfo ako me sećanje služi s početka 21. veka. Hvala im na tome i veliko poštovanje! Njihov rad nema cenu!
Ukratko o meni:
Lubitelj hifi,vhs,crtaća,retro igara i opreme,crt opreme... ''i sve što vole stari'' :)
Restauracija me opušta :)
Sve što znam rad sam da podelim sa vama.
Napred u prošlost!💪😁

Ovo je njegov kutak.:giggle:

Attachments

• viber_image_2025-10-28.webp
    viber_image_2025-10-28.webp
    192.3 KB · Views: 40
Dobro nam dosao. Vidim da si vec osacovao CRT temu 😁 Bravo za sony pvm. Jel to 14"? 😀

Dobro došao! Sjećam se da sam se na crtaci.org (crtaci.info) registrovao 2007. godine i da mi je taj sajt preporučio drugar kog sam upoznao zahvaljujući forumu na kom su nekada bili aktivni ljudi sa ovog Secret Level foruma. A sve je počelo kada sam davne 2004. godine tražio Robotech Macross Sagu...

Back
Top Bottom