• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PC Hardware saveti i rešavanje problema

Meni su se najbolje pokazali mehanički switch-evi poput ovog:

Ne treba ti dodatno napajanje, nema daljinski, i ne moraš brinuti o verziji HDMI-ja.

Meni su se najbolje pokazali mehanički switch-evi poput ovog:

Ne treba ti dodatno napajanje, nema daljinski, i ne moraš brinuti o verziji HDMI-ja.

Ok aj sad primera radi- rekao sam da imam 3 hdmi porta na TV-u. Jedan iskoristim za EON, drugi za PC a u trecem ubacim ovaj spliter. U spliter gurnem ps5, xbox i switch. Kako cu ja menjati source za zeljenu konzolu ako nemam daljinski za spliter?

I bolje pc, eon + nintendo na switch.

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

čoki, zar ne bi trebalo da tvoj tv može da skine eon aplikaciju, koj će ti racku uređaj?

Crkao mi ventilator sa prednje strane kucista koji ubacuje svez vazduh, koji bi od ovih bio najbolji izbor?

P.s. Ne treba mi nikakva noctua za ovaj stari komp, samo zelim okej ventilator koji nije bucan, noctua ce ici kad se bude uzimao novi komp :D
Do sad mi je bio obican ventilator iz n200 kucista, kapiram da je manje-vise svejedno koji cu od ova tri.

Jos jedna stvar, je l' ima u nekoj prodavnici da se kupe one racve za ventilatore? Video sam na kp da se prodaje, ali ako ima u nekoj radnji, vise bih tako voleo.

Da, uzecu 4pin. Ploca mi podrzava 4pin, pa zelim da uzmem fan splitter
i da zadnji vent (3pin) prikljucim na tri pin kraj, a novi 4pin cu na 4pin kraj.

čoki, zar ne bi trebalo da tvoj tv može da skine eon aplikaciju, koj će ti racku uređaj?

E sad sam video poruku. E pa bravoo za predlog, nego cemu ce mi onda Eon Box i da li cu imati nekih problema u reprodukciji i generalno sve one povoljnosti sto donosi Eon box?

pa eon box ti služi ako ne možeš da guraš app direkt sa tv-a.
koliko znam, nema razlike u reprodukciji.

pa eon box ti služi ako ne možeš da guraš app direkt sa tv-a.
koliko znam, nema razlike u reprodukciji.

Aj probacu kasnije. Nego zena kaze "pa ja gledam seriju iz video kluba". Pitanje je da li ce ona moci da nastavi tamo gde je stala preko app-a

E da ljudovi, je l' dovoljno 250 - 1350rpm? Kapiram da nece trebati vise. Ili da idem na 200 - 1800rpm ventilator?

Back
Top Bottom